Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπίσκεψη του βουλευτή Ηρακλείου Κώστα Δαμαβολίτη στο ‘Νίκος Καζαντζάκης’

Επίσκεψη του βουλευτή Ηρακλείου Κώστα Δαμαβολίτη στο ‘Νίκος Καζαντζάκης’

Ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κώστας Δαμαβολίτης συνάντησε την περασμένη Παρασκευή 23 Μαΐου τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος φορέας […]

Ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κώστας Δαμαβολίτης συνάντησε την περασμένη Παρασκευή 23 Μαΐου τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος φορέας καθώς και προτάσεις επίλυσης αυτών. Καταρχάς, θίχτηκε η τάση της υπάρχουσας δημοσιονομικής πολιτικής να βάζει εμπόδια στην άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων λειτουργικότητας κάθε αεροδρομίου. Ο κ. Πλιάκας πρότεινε τη θεσμοθέτηση πλαφόν (ύψους 4.500 ευρώ) στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, για να καλύπτονται τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα. Επίσης, ο αερολιμενάρχης τόνισε την ανάγκη πρόσληψης εποχικού προσωπικού όπως για παράδειγμα την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος (ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου), αλλά και μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη τεχνικών προβλημάτων. Τέλος, αφού συμφωνήθηκε ότι το αεροδρόμιο θα πρέπει να αναβαθμίζεται ετησίως μέχρι να παραδώσει την σκυτάλη στο αεροδρόμιο Καστελίου, ο βουλευτής δεσμεύτηκε να υποβάλει τις αρμόδιες ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024