Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαράδοση από τον ΠΑΣΕΝΤ ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Παράδοση από τον ΠΑΣΕΝΤ ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Ο ΠΑΣΕΝΤ χαιρετίζει τη μεγάλη ανταπόκριση των μελών του στο κάλεσμα του Συνδέσμου, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά […]


Ο ΠΑΣΕΝΤ χαιρετίζει τη μεγάλη ανταπόκριση των μελών του στο κάλεσμα του Συνδέσμου, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν πολλές περιοχές της χώρας. Μέσα σε λίγες ημέρες και παρά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών συλλέχθηκαν τρόφιμα, φάρμακα, είδη προσωπικής υγιεινής, ζωοτροφές καθώς και ηλεκτρολογικό υλικό, το οποίο παρείχε ο Σύνδεσμος. Τα παραπάνω είδη παραδόθηκαν στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Αγίας Άννας, όπου από εκεί, έγινε η διανομή τους. Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Θάνο Βασιλόπουλο, δηλώνει συγκλονισμένη από την καταστροφή που έχει γίνει στην περιοχή καθώς και στη ζωή και στην καθημερινότητα των κατοίκων της. Ο ΠΑΣΕΝΤ δηλώνει ότι η προσπάθεια στήριξης των κατοίκων από την πλευρά του Συνδέσμου θα συνεχιστεί, “καθώς ο ναυτιλιακός και τουριστικός κόσμος αποδεικνύει ότι έχει ενσυναίσθηση και θα βρεθεί στο πλάι τους για όσο χρειαστεί”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024