Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒελτίωση του καιρού, κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Βελτίωση του καιρού, κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων σε όλη τη χώρα μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Ρίου- Αντιρρίου. Ακόμη, κλειστή είναι λόγω του παγετού από […]

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων σε όλη τη χώρα μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Ρίου- Αντιρρίου. Ακόμη, κλειστή είναι λόγω του παγετού από το 22ο έως το 28ο χλμ. η εθνική οδός Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, καθώς και στον νομό Λαρίσης, οι επαρχιακές οδοί Ελάφου – Σκλήθρου. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού Φλώρινας, στην εθνική οδό Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Αμυνταίου, στην εθνική οδό Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Βιτσίου, από 14ο – 22ο χλμ. και Καστοριάς – Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου, από 25ο – 50ο χλμ. Τέλος, απαγορεύθηκε προσωρινά η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων, στην ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) και στο τμήμα της από το τέλος της κατοικημένης περιοχής Πορταριάς μέχρι τη θέση Καράβωμα, λόγω των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών, συνεπεία της χιονόπτωσης. Η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους, που υπερβαίνει τους 3,5 τόνους από Βόλο προς Ζαγορά και αντίστροφα διεξάγεται από την ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024