Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηETOILE – Μια πρότυπη Σχολή Ξενοδοχειακών / Γαστρονομικών Σπουδών

ETOILE – Μια πρότυπη Σχολή Ξενοδοχειακών / Γαστρονομικών Σπουδών

H Ελλάδα απέκτησε εντός και εκτός συνόρων μια πρότυπη Σχολή Ξενοδοχειακών και Γαστρονομικών Σπουδών από τους κορυφαίους της Αγοράς.

Το κτίριο της ETOILEΤο κέντρο Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Σπουδών ETOILE σας καλωσορίζει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, σε ένα οκταόροφο κτήριο στον Ν. Κόσμο, στα όρια του Δ. Αθηναίων, με πρόσβαση για ΑΜΕΑ, πλήρως εξοπλισμένο για να καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις των σπουδαστών σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο.

Το  κτήριο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Μετρό του Ν.Κόσμου (50Μ), από την στάση του ΤΡΑΜ (20Μ), και την στάση της ΕΘΕΛ (50Μ).
 

Αναλυτικότερα, η ETOILE, διαθέτει:
  • Δύο Ορόφους αποκλειστικά αφιερωμένους στις Ξενοδοχειακές και Επισιτιστικές Σπουδές, με πλήρη προσομοίωση ενός  standard δωματίου σε ξενοδοχείο 5*, στο οποίο διδάσκονται όλες οι τελευταίες Η reception του ξενοδοχείου, εξοπλισμένη με όλα τα τεχνικά μέσα που  βοηθούν τον σπουδαστή να κατανοήσει τις διαδικασίες CHECK ΙΝ, CHECK OUT, καθώς και τα ξενοδοχειακά προγράμματα κρατήσεων.

Η reception της ETOILE

  • Ένα πλήρως εξοπλισμένο εστιατόριο, με το μπαρ, την σάλα και την κουζίνα του, σε πλήρη ενεργοποίηση, μια και οι σπουδαστές μαγειρεύουν και σερβίρουν οι ίδιοι.
  •  Ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο, Κελάρι Μοναστηριακού τύπου, με εκατοντάδες ετικέτες οίνου από τον Ελληνικό και Διεθνή Αμπελώνα, για το μάθημα της οινολογίας και γευσιγνωσίας ποτών, αποσταγμάτων, ζύθου κ.ά.
Το κελάρι της ETOILE
  • Αίθουσα σεμιναρίων  η οποία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για θεωρητικές και πρακτικές εφαρμογές.

Η κουζίνα της ETOILE

  • Αίθουσα υπολογιστών, ακολουθώντας τις επιταγές της τεχνολογικής εξέλιξης, έτσι ώστε οι σπουδαστές γνωρίζοντας όλα τα προγράμματα που εφαρμόζονται στα ξενοδοχεία να αποκτήσουν επαφή αλλά και   εξοικείωση, διευκολύνοντας  την είσοδο τους στην αγορά εργασίας.
  •  Τρία υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας, εξοπλισμένα με τα τελειότερα μηχανήματα της αγοράς, έτσι ώστε  οι σπουδαστές να εξοικειώνονται από την πρώτη κιόλας μέρα με τον επαγγελματικό εξοπλισμό. 
Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της ETOILE
Η εκπαίδευση στην ETOILE διαμορφώνει άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες, αφού στηρίζεται σε επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό το οποίο εμπνέει τους σπουδαστές με την εμπειρία του σε πασίγνωστες Ξενοδοχειακές μονάδες και επισιτιστικές επιχειρήσεις. 
Οι ειδικότητες της ETOILE είναι:
  • Στέλεχος ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
  • Επαγγελματίας Μαγειρικής Τέχνης
  • Επαγγελματίας Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας – Επαγγελματίας Οινοχόος –Bartender – Barista
Στόχος των προγραμμάτων σπουδών είναι να αντιμετωπιστεί η ανασφάλεια του αύριο και να φανερωθεί η νέα κουλτούρα φιλοξενίας, η οποία οφείλει να ξεπεράσει την ερασιτεχνική νοοτροπία και να διαμορφώσει μια επαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στις ανάγκες του τουρισμού.
Η ETOILE ως η μοναδική Σχολή στο είδος της, προσφέρει λύσεις ακαδημαϊκού χαρακτήρα, και συμβουλές  επαγγελματισμού προσανατολισμού.
 
Επιτέλους η Ελλάδα απέκτησε εντός και εκτός συνόρων μια πρότυπη Σχολή Ξενοδοχειακών και Γαστρονομικών Σπουδών από τους κορυφαίους της Αγοράς.
 
ETOILE
Κέντρο Ξενοδοχειακών και Γαστρονομικών Σπουδών
Ηλία Ηλιού 81
Ν. Κόσμος 11744
Τηλ. 210 9271130
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024