Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΞενοδοχείο Novotel Athenes    

Ξενοδοχείο Novotel Athenes    

Ξενοδοχείο Novotel Athenes    

Το ξενοδοχείο Novotel Athenes είναι ένα από 400 ξενοδοχεία της ομώνυμης πολυεθνικής αλυσίδας που αποτελεί μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου εταιρειών Accor σε 56 χώρες του κόσμου. Eίναι σίγουρο οτι παντού θα βρείτε ένα ξενοδοχείο Novotel για να πραγματοποιήσετε το επαγγελματικό σας ταξίδι ή τις διακοπές σας.

ΣΆ όλο τον κόσμο, πάντα σε ιδανικό σημείο.

To Novotel Athenes σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της Αθήνας απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το μετρό του Σταθμού Λαρίσης και την πλατεία Ομονοίας και έχει άμεση πρόσβαση στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας. Η πρόσβαση για τους ένοικους με δικό τους αυτοκίνητο γίνεται ακόμα πιο εύκολη, καθώς το ξενοδοχείο Novotel Athenes βρίσκεται εκτός των ορίων του Δακτυλίου και διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ 120 θέσεων το οποίο διατίθεται δωρεάν.

Αισθανθείται σαν το σπίτι σας σΆ ένα δωμάτιο με στύλ και άνεση.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον λειτουργικότητας και χαλάρωσης, τα 196 δωμάτια του Novotel Athenes, συμπεριλαμβανόμενων των πέντε σουιτών, υπόσχονται να κάνουν τη διαμονή σας άνετη και ξεκούραστη. Ειδικά σχεδιασμένα και πλήρως εξοπλισμένα με μια μεγάλη ποικιλία από ανέσεις όπως: κλιματισμό, τηλεόραση LCD με δορυφορικά κανάλια, pay TV, υψηλής ταχύτητας σύνδεση internet, θυρίδα ασφάλειας για laptop, συσκευή για καφέ/τσάι, mini bar, γραφείο, καναπέ-sofa bed και στεγνωτήρα μαλλιών. Επιλέξτε μεταξύ δωματίων για καπνίζοντες ή μη, double και twin, δωμάτια με ενδιάμεση πόρτα καθως και δωμάτια για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Οι απαλές ροζ αποχρώσεις συνδυάζονται ευχάριστα με τις γήινες αποχρώσεις της επίπλωσης, συνθέτοντας ένα καλαίσθητο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Εργαστείτε με απόλυτη άνεση και συγκέντρωση στα εργονομικά σχεδιασμένα και ηχομονωμένα δωμάτια μας.

΄Ενα ιδανικό περιβάλλον για κάθε συνάντηση.

Στο κεντρικό εστιατόριο NovΆ Agora του ξενοδοχείου Novotel Athenes θα ανακαλύψετε την αυθεντικότητα της Μεσογειακής κουζίνας αλλά και την ποικιλία μιας διεθνούς κουζίνας. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί, το πλούσιο American Breakfast Buffet θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο με την οικογένεια ή με τους συνεργάτες σας επιλέγοντας μέσα από την προσεγμένη ποικιλία γεύσεων και δημιουργιών του Chef του NovΆ Agora. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια στιγμή ανάπαυλας στο κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, σΆ ένα περιβάλλον οικείο και φιλικό, ιδανικό για κάθε είδους συνάντηση.

Το Roof Garden του Novotel Athenes, στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου, απέκτησε μία νέα όψη, προσεγμένη αισθητικά με βασικό μέλημα να προσφέρει στους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και στους επισκέπτες, απολαυστικές στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης. Από τις πρωινές ώρες είναι ανοιχτό για δροσιστικές βουτιές στην πισίνα ή για κάθε είδους ραντεβού με καφέ, ποτά και σνακ. Πειραματιστείτε με τις γευστικές προτάσεις στο εστιατόριο “Clair de Lune” του Roof Garden. Οι καλοκαιρινές στιγμές στο Roof Garden του Novotel Athenes είναι ανέμελες, όμορφες και ρομαντικές, με την αξεπέραστη θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού. Απλά πάρτε θέση στους αναπαυτικούς καναπέδες και με αισθαντική lounge μουσική, απολαύστε κάθε σας στιγμή.

Ιδανική επιλογή γαι την επιτυχία των επαγγελματικών και κοινωνικών σας εκδηλώσεων.

Στο Novotel Athenes έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη διαμονή σας τονωτική, ενισχύοντας την φυσική σας κατάσταση και ευεξία, απλά επισκεφθείτε το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο μας στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου με θέα στην πόλη.
Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει η δυνατότητα να απασχοληθούν στον ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο παιδικό μας χώρο, απόλυτα κατάλληλο και ασφαλές για ατελείωτο παιχνίδι και δημιουργίες.
Εξασφαλίστε την επιτυχία των συνεδρίων και επαγγελματικών συναντήσεων σας επιλέγοντας ανάμεσα στις 8 συνεδριακές μας αίθουσες. Διαθέτοντας συνεδριακή αίθουσα 620 τ.μ. αλλά και 4 αίθουσες με φυσικό φωτισμό το Novotel Αθηνών αποτελεί τη σωστή επιλογή οχι μόνο για τις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις αλλα και για τις κοινωνικές, αφού οι αίθουσές μας ειναι εύκολα προσαρμόσιμες για κάθε περίσταση.

Οι εργονομικά σχεδιασμένες αίθουσες με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, η εμπειρία της Accor και ο επαγγελματισμός του προσωπικού, εγγυώνται την πλήρη ικανοποίηση όλων των επαγγελματικών ή μη αναγκών σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

NOVOTEL Athenes
4-6, Michail Voda str
10439 Athens, Greece
Tel : +30 210 82 00 700
Fax : +30 210 82 00 777
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0866-novotel-athenes/index.shtml

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024