Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΓια άλλη μια χρονιά το ξενοδοχείο Cretan Malia Park κερδίζει το βραβείο TUI Holly

Για άλλη μια χρονιά το ξενοδοχείο Cretan Malia Park κερδίζει το βραβείο TUI Holly

Το ξενοδοχείο `Cretan Malia Park` του ομίλου Sbokos Hotel Group, βραβεύτηκε για άλλη μια χρονιά από το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στο κόσμο τη TUI με το Βραβείο TUI Holly, στα […]

Το ξενοδοχείο `Cretan Malia Park` του ομίλου Sbokos Hotel Group, βραβεύτηκε για άλλη μια χρονιά από το μεγαλύτερο<...> τουριστικό οργανισμό στο κόσμο τη TUI με το Βραβείο TUI Holly, στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. Η σημαντική αυτή εκδήλωση για την απονομή των βραβείων έγινε τη περασμένη βδομάδα στο Βερολίνο.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤUI Dr. V. Boettcher, κατά την ομιλία του συνεχάρη τα 100 ξενοδοχεία για τη σημαντική αυτή διάκριση και κάνοντας τις πρώτες εκτιμήσεις του για τη τουριστική περίοδο του 2005, δήλωσε “αρκετά αισιόδοξος για ανάκαμψη της Γερμανικής Αγοράς μετά την ύφεση που αυτή παρουσίασε τα δύο τελευταία χρόνια”.

Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία TUI Holly προκύπτουν από αξιολόγηση από τα ειδικά ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι πελάτες της TUI, οι οποίοι παρέμειναν στα 25.000 περίπου ξενοδοχεία που έχει στο πρόγραμμά της σε όλο τον κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό ότι στα 11 χρόνια που υφίσταται ο θεσμός αυτός, από όλα τα ξενοδοχεία που μέχρι στιγμής έχουν βραβευτεί με το TUI Holly, μόνο 4 εξ΄ αυτών απ΄ όλο τον κόσμο το έχουν κατακτήσει και για τα 11 χρόνια. Μεταξύ αυτών και μοναδικό από την Ελλάδα, είναι το `Cretan Malia Park`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024