Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτο γκολφ του Πόρτο Καρράς ο 7ος Ελληνοτουρκικός αγώνας

Στο γκολφ του Πόρτο Καρράς ο 7ος Ελληνοτουρκικός αγώνας

Την προσεχή Πέμπτη 8 Ιουλίου αρχίζει, στο γήπεδο γκολφ του Πόρτο Καρράς, ο Ελληνοτουρκικός φιλικός αγώνας γκολφ. Είναι ο έβδομος της σειράς και ο πρώτος που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του […]

Την προσεχή Πέμπτη 8 Ιουλίου αρχίζει, στο γήπεδο γκολφ του Πόρτο Καρράς, ο Ελληνοτουρκικός φιλικός αγώνας γκολφ<...>. Είναι ο έβδομος της σειράς και ο πρώτος που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς. Οι συμμετοχές, από Ελλάδα και Τουρκία, αναμένεται να φτάσουν τις 160. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Ο αγώνας αυτός, με χορηγό τον Γερμανό Hans Otto Nagel, ξεκίνησε ως “κοινωνικός” αγώνας το 1998. Τότε η Τουρκία δοκιμάσθηκε από τους μεγάλους σεισμούς. Την επόμενη χρονιά έγιναν στην Ελλάδα και σκοπός έγινε για να βοηθηθούν τα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους σε σεισμούς των δύο χωρών. Από τους 6 έως τώρα αγώνες οι 4 έγιναν στην Τουρκία και οι δύο στην Ελλάδα, στην Γλυφάδα και στην Κέρκυρα. Φέτος φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Πόρτο Καρράς.

Ο όμιλος γκολφ Γλυφάδας είναι ο οργανωτής όμιλος από ελληνικής πλευράς, σε συνεργασία με τον γηπεδούχο όμιλο γκολφ Πόρτο Καρράς. Ο οργανωτής όμιλος της Τουρκικής πλευράς είναι το Golf Club KEMEG στην Κωνσταντινούπολη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024