Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕντυπωσιακά τα εγκαίνια της έκθεσης Invisible Hotel

Εντυπωσιακά τα εγκαίνια της έκθεσης Invisible Hotel

Οι ψηφιακές εικόνες και τα videos των virtual ξενοδοχείων, εντυπωσίασαν το κοινό που κατέκλυσε κατά εκατοντάδες τους χώρους του ΔΕΣΤΕ, όπου πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη 19 Απριλίου, τα εγκαίνια της έκθεσης […]

Οι ψηφιακές εικόνες και τα videos των virtual ξενοδοχείων, εντυπωσίασαν το κοινό που κατέκλυσε κατά εκατοντάδες τους χώρους του ΔΕΣΤΕ,<...> όπου πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη 19 Απριλίου, τα εγκαίνια της έκθεσης Invisible Hotel. Στην έκθεση συμμετείχαν 10 αρχιτέκτονες, οι οποίοι είχαν κληθεί να σχεδιάσουν το ξενοδοχείο των ονείρων τους, με αποτέλεσμα η έκθεση να αποτελεί γεγονός μοναδικό για τα Ελληνικά αρχιτεκτονικά δρώμενα.

Η διοργανώτρια εταιρία Carteco, η συνδιοργανώτρια εταιρία Diathlasis, καθώς και ο επιμελητής της έκθεσης κ. Μέμος Φιλιππίδης, έλαβαν από όλους τους καλεσμένους, εξαιρετικά σχόλια για αυτή την πρωτότυπη προσπάθεια, ενώ από τα εγκαίνια δεν έλειψαν πολύ επώνυμοι καλεσμένοι του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού, καθώς και πολιτικού χώρου.

Να υπενθυμιστεί ότι η έκθεση θα λειτουργεί από 19 έως 23 Απριλίου, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ στο Ψυχικό. Μάλιστα, το Σάββατο 23 Απριλίου στη 1:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιήγηση της έκθεσης με τη συνοδεία του επιμελητή κ. Μέμου Φιλιππίδη. Αξίζει να επισκεφτείτε την έκθεση όσο είναι στη χώρα μας, γιατί ήδη το Invisible Hotel έχει λάβει προτάσεις από τα πιο ηχηρά ονόματα για να `ταξιδέψει` διεθνώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024