Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΣεμνότητα και λιτότητα στα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης
Η P.C. Podimatas Audiovisual είχε την οπτικοακουστική κάλυψη

Σεμνότητα και λιτότητα στα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης

Σεμνότητα και λιτότητα τα δύο “μυστικά” της επιτυχίας της τελετής εγκαινίων του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς, ο γενικός γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης κ. Κώστας Μπούρας […]

Σεμνότητα και λιτότητα τα δύο “μυστικά” της επιτυχίας της τελετής εγκαινίων του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ο υπουργός Πολιτισμού<…> κ. Αντώνης Σαμαράς, ο γενικός γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης κ. Κώστας Μπούρας και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης κ. Πάνος Λειβαδάς, σε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο του Νέου Μουσείου Ακρόπολης καθ. Δημήτρη Παντερμαλή, έδωσαν τις γενικές κατευθύνσεις. Ταυτόχρονα όμως επέλεξαν και τους ανθρώπους που έπρεπε με τις γνώσεις και την επαγγελματική εμπειρία τους να υλοποιήσουν αυτές τις κατευθύνσεις. Ο κ. Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος με την τηλεσκηνοθεσία και το γενικό τηλεοπτικό συντονισμό Ροής, η κα Αθηνά Τσαγκάρη και η ομάδα της, με την επιμέλεια και σκηνοθεσία των videos που προβλήθηκαν στου εξωτερικούς χώρους του Μουσείου, ο κ. Μιλτιάδης Μακρής της Magna Events με τη μελέτη για την διαμόρφωση των χώρων Εγκαινίων και της αίθουσας Τύπου, η PPDA Αrchdesing Group για τις ελαφριές κατασκευές απαραίτητες για την τελετή των εγκαινίων, o κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της YARD Productions, με την ιδιότητα του Συμβούλου Παραγωγής της εκδήλωσης των Εγκαινίων και η P.C. Podimatas Audiovisual SA με την οπτικοακουστική κάλυψη και συνολική παραγωγή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024