Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΔυναμική παρουσία του Ζορπίδη στην Αθήνα

Δυναμική παρουσία του Ζορπίδη στην Αθήνα

Το τουριστικό γραφείο Zorpidis Travel Services που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη ενδυναμώνει την παρουσία του στην Αθήνα με νέους στρατηγικούς στόχους. Τη διεύθυνση του γραφείου των Αθηνών ανέλαβε πρόσφατα ο κ. […]

Το τουριστικό γραφείο Zorpidis<.> Travel Services που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη ενδυναμώνει την παρουσία του στην Αθήνα με νέους στρατηγικούς στόχους<...>. Τη διεύθυνση του γραφείου των Αθηνών ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Παναγιώτης Κούρος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους μεμονωμένους πελάτες του τουριστικού γραφείου Manos.

Το γραφείο της Αθήνας είναι υπεύθυνο για όλη την Νότια Ελλάδα και στόχος είναι η εταιρία Zorpidis Travel Services πέραν από τις οδικές εκδρομές να επεκταθεί και στις υπηρεσίες tour operating. Οι αρμοδιότητες του κ. Κούρου είναι η ανάπτυξη του γραφείου ώστε να καλύπτει τις τουριστικές ανάγκες της Αθήνας και της Νότιας Ελλάδας, όπως επίσης και όλα τα ατομικά ταξίδια του εξωτερικού, και τα ομαδικά στις εξωτικές χώρες. Η Θεσσαλονίκη πλέον θα εστιάσει τις υπηρεσίες της στα ομαδικά ταξίδια της Ευρώπης και της Ελλάδας με πούλμαν.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Κούρος "στόχος είναι η επέκταση στον χώρο των επαγγελματικών ταξιδιών (Incentives), η ανάπτυξη των πακέτων με τα 'εξωτικά' ταξίδια, και η προσφορά όλου του φάσματος των υπηρεσιών του tour operating. Επίσης, πρόκειται να επεκταθούν και οι υπηρεσίες των πούλμαν στην Αθήνα. Ήδη υπάρχει ένα πούλμαν μόνιμα στην Αθήνα και σύντομα πρόκειται να έρθει άλλο ένα".

Οι πωλήσεις του Zorpidis Travel Services που μάλιστα πρόσφατα άλλαξε το παλαιό λογότυπο που ανέφερε Zorpidis Τουριστικός Οργανισμός, θα απευθύνονται είτε κατευθείαν προς τον τελικό τουρίστα, είτε προς τα τουριστικά γραφεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024