Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΜείζον ζήτημα ο στρατηγικός σχεδιασμός της περιοχής του Κυπαρισσιακού Κόλπου
Περιφέρεια

Μείζον ζήτημα ο στρατηγικός σχεδιασμός της περιοχής του Κυπαρισσιακού Κόλπου

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου στον αναπλ. υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απ. Κατσιφάρας για το θέμα του Κυπαρισσιακού.

Για το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης 17 Μαρτίου 2016 ορίστηκε η συνάντηση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη για το μείζον ζήτημα του στρατηγικού σχεδιασμού της περιοχής του Κυπαρισσιακού Κόλπου.
 
Ο αναπλ. υπουργός ανταποκρινόμενος στην επιστολή που απέστειλε ο περιφερειάρχης την προηγούμενη εβδομάδα, με την οποία ζητούσε άμεση συνάντηση και παράταση της περιόδου διαβούλευσης του Προεδρικού Διατάγματος για τον καθορισμό ζωνών προστασίας, χρήσεων, όρων και περιορισμών δόμησης στην περιοχή του κόλπου της Κυπαρισσίας, συγκάλεσε σύσκεψη με τους φορείς της περιοχής.
 
Κατά τη συνάντηση ο περιφερειάρχης θα πλαισιώνεται από τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και δημάρχους και φορείς της περιοχής.

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024