Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΝέος αντιπεριφερειάρχης τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
περιφέρεια

Νέος αντιπεριφερειάρχης τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Δημήτριος Νικολακόπουλος ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Δυτικής Ελλάδας, εκφράζοντας δέσμευση για ανάπτυξη και συνεργίες.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, το διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας άλλαξε και ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης τουρισμού ο κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον κ. Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπο του και την ανάληψη των καθηκόντων ως Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Αναπτυξης της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι “παράλληλα θέλω να διαβεβαιώσω τόσο τον ίδιο όσο και τους πολίτες της Ηλείας αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταπεξέλθω στα νέα μου καθήκοντα και να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους. «Οδηγός» μου στη νέα πορεία που θέλω να χαράξω στον τομέα του τουρισμού θα είναι όλα αυτά που με διέκριναν και ως αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού. Θα βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους του χώρου ώστε μαζί να πράξουμε όλα όσα πρέπει για να ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας μας! Τέτοια που θα δώσει ώθηση ανάπτυξης στην Περιφέρεια και την Ηλεία μας, με νέα αντίληψη, νέες συνεργίες …
Ας μην ξεχνάμε ότι ο τουρισμός αποτελεί την βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, διαθέτει όμως όλα τα φόντα για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά αφού ο τόπος μας είναι ένα από τα πιο όμορφα «κομμάτια» της χώρας μας! Mε το Olympian Land «σύνθημα» μας και ταυτότητα εξωστρέφειας μας ανοίγουμε φτερά και διεύρυνουμε τους ορίζοντές μας!!
Αγαπάμε το τόπο μας κ είμαστε εδώ για να τον υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια, αγνή και ανόθευτη διάθεση προσφοράς. Σηκώνουμε μανίκια….

Ο κ. Νικολακόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο, είναι παντρεμένος κι έχει δύο κόρες. Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Είναι φυσικοθεραπευτή και ασκεί ελεύθερο επάγγελμα. Παράλληλα διδάσκει στο δημόσιο ΙΕΚ Πύργου (διετής κύκλος σπουδών), μαθήματα της ειδικότητας Βοηθού Φυσικοθεραπευτή Ιαματικών Πηγών και Λουτρών. Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος το 2019 και του ανατέθηκε ο τομέας του αθλητισμού αρχικά ως βοηθός περιφερειάρχη και εν συνεχεία ως Αντιπεριφερειάρχης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024