Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΝέος διευθυντής στο Thessaloniki Convention Bureau
Στελέχη

Νέος διευθυντής στο Thessaloniki Convention Bureau

Dimitrios Ganitis - Thessaloniki Convention Bureau

Ο Δημήτρης Γανίτης αναλαμβάνει Διευθυντής του Thessaloniki Convention Bureau, διαδεχόμενος την Ελένη Σωτηρίου. Διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία και ήταν προηγουμένως Marketing & Communications Manager του οργανισμού.

Το Thessaloniki Convention Bureau με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Γανίτης ανέλαβε χθες τη θέση του Διευθυντή του φορέα.

Διαθέτοντας εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, ο Δημήτρης Γανίτης είναι συνεργάτης του Thessaloniki Convention Bureau τα τελευταία 6 χρόνια. Διετέλεσε με επιτυχία Project Manager των τουριστικών και πολιτιστικών έργων που υλοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Δήμο Θεσσαλονίκης και από το 2021 κατέχει τη θέση του Marketing & Communications Manager του Thessaloniki Convention Bureau. Επίσης, το 2023 εξελέγη Deputy chair στο ICCA (International Congress and Convention Association) Mediterranean Chapter.

Στη θέση αυτή διαδέχεται την Ελένη Σωτηρίου, η οποία παραμένει στο Thessaloniki Convention Bureau και αναλαμβάνει πλέον τη θέση της Συμβούλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του TCB καλωσορίζει τον Δημήτρη στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, με απώτερο στόχο την περαιτέρω διείσδυση του προορισμού στις διεθνείς αγορές και την ανάδειξη και προώθηση των δυνατοτήτων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής ως city-break προορισμού, αναψυχής, καθώς και προορισμού για συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024