Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΈνα εκατομμύριο επισκέπτες για το www.visitcyprus.com
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Ένα εκατομμύριο επισκέπτες για το www.visitcyprus.com

Η τουριστική ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (www.visitcyprus.com) εξυπηρετεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες ετησίως οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τις γεωγραφικές περιοχές τις οποίες στοχεύει ο ΚΟΤ για προσέλκυση τουριστών…

Η τουριστική ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (www.visitcyprus.com) εξυπηρετεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες ετησίως<...> οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τις γεωγραφικές περιοχές τις οποίες στοχεύει ο ΚΟΤ για προσέλκυση τουριστών, όπως επίσης και από μια πληθώρα άλλων χωρών. Ο ΚΟΤ στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του τουριστικού κοινού, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω διαδικτύου, επεκτείνοντας τις διαθέσιμες εξειδικευμένες εκδόσεις της τουριστικής ιστοσελίδας www.visitcyprus.com. Η κάθε μια από τις εκδόσεις της ιστοσελίδας, στοχεύει στην εξυπηρέτηση ξεχωριστής γεωγραφικής περιοχής (στοχευόμενης αγοράς) με βάση τη γλώσσα των κατοίκων της περιοχής αυτής.

Η τελευταία επέκταση της τουριστικής ιστοσελίδας του ΚΟΤ στοχεύει στην εξυπηρέτηση των σκανδιναβών τουριστών αφού οι νέες εκδόσεις αφορούν τις γλώσσες Σουηδικά, Νορβηγικά, Φινλανδικά και Δανέζικα. Σύντομα, προγραμματίζεται νέα επέκταση της τουριστικής ιστοσελίδας στα Αραβικά, Ουγγρικά και Τσέχικα. Οι πιο πάνω νέες εξειδικευμένες εκδόσεις έρχονται να αναβαθμίσουν τις υφιστάμενες, οι οποίες εξυπηρετούν επιτυχώς τις γεωγραφικές περιοχές της Ρωσίας, Αμερικής, Ηνωμένου Βασιλείου, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Ελλάδας και της Κύπρου.

Επιπρόσθετα από τις πιο πάνω εξειδικευμένες εκδόσεις, διατίθεται και μια αγγλική έκδοση, η οποία καλύπτει τους αγγλόφωνους επισκέπτες οι οποίοι προέρχονται από χώρες, οι οποίες δεν αποτελούν κύριες αγορές για τον ΚΟΤ. Η αγγλική γενική αυτή έκδοση εξυπηρετεί επιτυχώς επισκέπτες οι οποίοι προέρχονται από πέραν των 100 χωρών και αναζητούν πληροφορίες για την Κύπρο μέσω του διαδικτύου.

Η παρουσίαση των προϊόντων μέσω των θεματικών ενοτήτων που είναι διαθέσιμες στην τουριστική ιστοσελίδα του ΚΟΤ αντικατοπτρίζουν τη πραγματική εικόνα της τουριστικής Κύπρου και μεταφέρουν την ποικιλομορφία του νησιού προς τους δυνητικούς επισκέπτες των στοχευόμενων αγορών. Μέσω των αναλυτικών περιγραφών για τα τουριστικά προϊόντα που είναι διαθέσιμα σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές του νησιού, αλλά και του πλούσιου περιεχομένου που περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό, ταινίες, διαδραστικούς τουριστικούς οδηγούς και χάρτες, η τουριστική ιστοσελίδα του ΚΟΤ εστιάζεται στην προώθηση της Κύπρου ως ενός ποικιλόμορφου τουριστικού προορισμού που προσκαλεί τον κάθε επισκέπτη να ζήσει μοναδικές εμπειρίες.

Επιπρόσθετα από την τουριστική ιστοσελίδα του, ο ΚΟΤ, διαθέτει και εταιρική ιστοσελίδα (www.visitcyprus.biz) η οποία στοχεύει στην εξυπηρέτηση των εταίρων του Οργανισμού καθώς και των ΜΜΕ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024