Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ ΠΑΣΥΞΕ τίμησε τον Άγγελο Λοΐζου για την προσφορά του στον τουρισμό
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Ο ΠΑΣΥΞΕ τίμησε τον Άγγελο Λοΐζου για την προσφορά του στον τουρισμό

Το ΔΣ του ΠΑΣΥΞΕ αποφάσισε να τιμήσει τον κ. Λοΐζου για τη διαχρονική προσφορά του στις προσπάθειες για ανάπτυξη, ποιοτική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας της Κύπρου.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων, στη διάρκεια του 41ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου που οργάνωσε πρόσφατα, τίμησε τον τέως πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Άγγελο Λοΐζου, για τη συνολική προσφορά του στην τουριστική βιομηχανία του τόπου και για την πολυετή και αγαστή συνεργασία που είχε με τον Σύνδεσμο.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΞΕ, αποφάσισε να τιμήσει τον κ. Λοΐζου για τη διαχρονική προσφορά του στις προσπάθειες για ανάπτυξη, ποιοτική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας του τόπου και “για την πολύ σημαντική συμβολή του ΚΟΤ και του προέδρου του, στις συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλαν τα τελευταία χρόνια η Πολιτεία και η τουριστική βιομηχανία, για να εξέλθει η κυπριακή οικονομία από τις δυσμενείς συνθήκες στις οποίες είχε περιέλθει”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ κ. Χάρης Λοϊζίδης, χαρακτήρισε την απόφαση του Συνδέσμου, “ελάχιστη έκφραση εκτίμησης, για όσα ο τέως Πρόεδρος του ΚΟΤ πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και για τη θετική προσέγγιση, τον αλληλοσεβασμό και την ειλικρίνεια που πάντα χαρακτήριζε τη σχέση του με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα μέλη του”. Ο κ. Λοϊζίδης συνεχάρη επίσης τον κ. Λοΐζου για το ανοικτό πνεύμα που επέδειξε και για τον πολύ εποικοδομητικό ρόλο που διαδραμάτισε, στη μετεξέλιξη του ΚΟΤ σε Υφυπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και απαιτήσεις του κλάδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

27/05/2024
24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024