Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜήνυση του Κώστα Αγαπητού για εκταμίευση 2,6 δισ. δρχ.

Μήνυση του Κώστα Αγαπητού για εκταμίευση 2,6 δισ. δρχ.

Μήνυση κατά της Hellas Flying Dolphins, κατέθεσε ο Kώστας Aγαπητός σχετικά με την ανάληψη τον περασμένο Αύγουστο 6 δισ. δραχμών από τα ταμεία της εταιρίας και τη μεταφορά του ποσού […]

Μήνυση κατά της Hellas Flying Dolphins, κατέθεσε ο Kώστας Aγαπητός σχετικά με την ανάληψη τον περασμένο Αύγουστο 6 δισ. δραχμών από τα ταμεία της εταιρίας και τη μεταφορά του ποσού αυτού σε<...> λογαριασμό των Mινωικών Γραμμών.

Μετά από εντολή του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης Πειραιά, κ. Λεωνίδα Nικολόπουλου, η υπόθεση ανατέθηκε σε πταισματοδίκη για διερεύνηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις 24 Σεπτεμβρίου οι κ.κ. Kώστας Aγαπητός και I. Λεφάκης είχαν στείλει εξώδικο στην HFD<.> με το οποίο ζητούσαν να μάθουν 'για ποιο νόμιμο λόγο, δυνάμη ποιας συγκεκριμένης απόφασης τίνος νομίμου οργάνου έγινε η εκταμίευση ποσού 7.630.227,44 ευρώ, ισόποσου με 2,6 δισ. δρχ. με χρέωση του υπ' αριθμόν 503212-019 τραπεζικού λογαριασμού τον οποίο διατηρεί η εταιρεία (HFD) στην Eθνική Tράπεζα και ταυτόχρονη μεταφορά όλου του ανωτέρου ποσού στο ταμείο των Mινωικών Γραμμών σε πίστωση του υπ' αριθμόν 470622-63 τραπεζικού λογαριασμού τον οποίο η τελευταία διατηρεί στην ίδια ως άνω τράπεζα.'

Την επομένη μέρα, η HFD απάντησε με εξώδικο ότι 'η εκταμίευση του ποσού εγένετο στο πλαίσιο συμφωνίας που καταρτίσθηκε με τη Minoan<.> Lines για αγορά από την εταιρία μας του E/Γ-O/Γ πλοίου "Aρετούσα", αγοραπωλησία που κατά τους προγραμματισμούς μας θα ανοίξει νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες και θα ενδυναμώσει το στόλο με ένα σύγχρονο πλοίο, κατάλληλο για την εκμετάλλευση της γραμμής που προορίζεται'. Η απάντηση δεν ικανοποίησε τον κ. Κώστα Αγαπητό ο οποίος κατέθεσε την μήνυση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024