Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυμπλήρωση 5 χρόνων της Hellenic Seaways στη γραμμή Χίου – Μυτιλήνης
VIP εισιτήρια για δύο άτομα προς 30 προορισμούς

Συμπλήρωση 5 χρόνων της Hellenic Seaways στη γραμμή Χίου – Μυτιλήνης

Η Hellenic Seaways ανακοινώνει τη συμπλήρωση πέντε ετών παρουσίας στη γραμμή Πειραιά – Χίου – Μυτιλήνης. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η δρομολόγηση του νεότευκτου “Νήσος Μύκονος” στις 17 Σεπτεμβρίου του […]

Η Hellenic Seaways ανακοινώνει τη συμπλήρωση πέντε ετών παρουσίας στη γραμμή Πειραιά – Χίου – Μυτιλήνης. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η δρομολόγηση του νεότευκτου<...> “Νήσος Μύκονος” στις 17 Σεπτεμβρίου του 2005 άλλαξε ριζικά τις συνθήκες ταξιδιού και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη των δύο νησιών.

“Η αντικατάσταση του δύο χρόνια αργότερα από το επίσης νεότευκτο `Νήσος Χίος` απέδειξε εμπράκτως τη δέσμευση μας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με πλοία νέας τεχνολογίας”, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Hellenic Seaways. “Στα πέντε χρόνια παρουσίας της εταιρείας μας στη γραμμή έχουμε μεταφέρει περισσότερους από 2 εκατ. επιβάτες, περισσότερα από 227.000 οχήματα ιδιωτικής χρήσης και περισσότερα από 68.000 φορτηγά Στο `επετειακό` δρομολόγιο της Παρασκευής πέντε τυχεροί επιβάτες κέρδισαν VIP εισιτήρια για δύο άτομα προς οποιονδήποτε από τους 30 προορισμούς που προσεγγίζουν τα πλοία μας.

Η εταιρεία ευχαριστεί τους επιβάτες που με την επιλογή τους κατέστησαν το `Νήσος Χίος` το δημοφιλέστερο πλοίο της γραμμής. Η εμπιστοσύνη του επιβατηγού κοινού αποτελεί κίνητρο για όλους μας, ώστε να υλοποιούμε καθημερινά τη δέσμευσή μας για συνεχή αναβάθμιση του στόλου και των υπηρεσιών μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024