Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Σήμερα θα συνεδριάσει στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ΣΑΣ, με στόχο να συζητηθούν τα θέματα της σύσκεψης της 28ης Μαρτίου που είχε αναβληθεί. Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση που […]

Σήμερα θα συνεδριάσει στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, ΣΑΣ<.>, με στόχο να συζητηθούν τα θέματα της σύσκεψης<...> της 28ης Μαρτίου που είχε αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση που προεδρεύει ο γενικός γραμματέας του ΥΕΝ κ. Λ. Λαμπρόπουλος θα συζητηθεί έκδοση προσκλήσεων για σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας αποκλειστικής εκμετάλλευσης ακτοπλοϊκών γραμμών, σε γραμμές αρμοδιότητας ΥΕΝ και υπουργείου Αιγαίου, καθώς επίσης και η διευθέτηση των δρομολογίων των Ε/Γ-Ο/Γ Ρίου – Αντιρρίου λόγω αντικειμενικής αδυναμίας εκτέλεσης πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Όμως ήδη έχουν εκφρασθεί, μέσω δημοσιευμάτων, προβληματισμοί σε βασικά σημεία του κειμένου της πρόσκλησης για σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας όπου ορισμένες φράσεις δυνατόν να επιφέρουν από αναστάτωση ως και ανατροπή δρομολογίων ανάλογα με το ποιος κατά περίπτωση θα επιχειρήσει την εξήγησή τους. Η συνεδρίαση του ΣΑΣ είναι μια καλή ευκαιρία να διευκρινιστούν ή μάλλον να γίνουν πιο σαφείς ορισμένες φράσεις κλειδιά στις συμβάσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024