Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣτο σφυρί καράβι της Royal Olympia Cruises

Στο σφυρί καράβι της Royal Olympia Cruises

Το κρουαζιερόπλοιο Olympia Countess, που είναι ακινητοποιημένο στο λιμάνι του Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής λόγω χρεών της ελληνικής πλοιοκτήτριας εταιρίας Royal Olympia Cruises, όπως έχει πρόσφατα μετονομαστεί η εταιρία, θα […]

Το κρουαζιερόπλοιο Olympia Countess, που είναι ακινητοποιημένο στο λιμάνι του Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής λόγω χρεών της ελληνικής<...> πλοιοκτήτριας εταιρίας Royal Olympia Cruises, όπως έχει πρόσφατα μετονομαστεί η εταιρία, θα βγει σε πλειστηριασμό προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πιστωτές του, στις 29 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσιεύσεις.

“Ελπίζουμε να μπορέσουμε να πάρουμε μερικά από τα χρήματα που μας οφείλονται από την δημοπρασία”, δήλωσε ο Σέιν Ντούιερ, του γραφείου δικηγορικών υποθέσεων Shepstone and Wylie, που πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης για την κατάσχεση του πλοίου που μετέφερε περίπου 400 τουρίστες. Αποζημίωση για παροχή υπηρεσιών προς την πλοιοκτήτρια εταιρία διεκδικούν ευρωπαίοι πιστωτές, συμπεριλαμβανομένων αρκετών γερμανικών τραπεζών. Το πλοίο είχε ναυλωθεί από την Starlight Cruises για την μεταφορά τουριστών, κυρίως από την Νότια Αφρική, από το Ντέρμπαν στην Μοζαμβίκη, στον Ινδικό, αλλά κατασχέθηκε στις 8 Ιανουαρίου στο λιμάνι του Ντέρμπαν. Έχει μήκος 163,5 μέτρα, μπορεί να μεταφέρει 884 επιβάτες και 364 μέλη πληρώματος και ναυπηγήθηκε στην Κοπεγχάγη το 1976.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024