Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε αφορμή την απαράδεκτη χρήση βίας εναντίον πολιτών, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για το ξεπούλημα της

Με αφορμή την απαράδεκτη χρήση βίας εναντίον πολιτών, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για το ξεπούλημα της

Με αφορμή την απαράδεκτη χρήση βίας εναντίον πολιτών, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για το ξεπούλημα της παραλίας του Λαγονησίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΚΙ κ. Γεώργιος Παπασίμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: […]

Με αφορμή την απαράδεκτη χρήση βίας εναντίον πολιτών, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για το ξεπούλημα της παραλίας του Λαγονησίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΚΙ κ. Γεώργιος Παπασίμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη χρήση βίας, με ΜΑΤ, δακρυγόνα και χημικά, της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, κατά των κατοίκων των Καλυβίων, που δίκαια διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της παραλίας του Λαγονησίου και της ευρύτερης περιοχής, μέσω των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων, που μετά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο, ιδιωτικοποιείται αναπαλλοτρίωτη και κοινόχρηστη Εθνική περιουσία, υπέρ των οικονομικά ισχυρών. Καλούμε, τους Έλληνες πολίτες, να αντισταθούν και να καταδικάσουν με την ψήφο τους, τον αδιέξοδο δικομματισμό του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024