Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΓευστική εβδομάδα Ινδονησίας στο Athens Ledra Marriott
Ινδονησιακή κουζίνα στο εστιατόριο "Ζέφυρος" του Athens Ledra Marriott

Γευστική εβδομάδα Ινδονησίας στο Athens Ledra Marriott

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με το Travel Plan, την Qatar Airways και το περιοδικό Insider διοργανώνουν Εβδομάδα με Γεύσεις της Ινδονησιακής Κουζίνας.

Η γαστρονομική ποικιλία επονομαζόμενη και το “αλατοπίπερο της ζωής” απαντάται με μοναδικό τρόπο στην Ινδονησία. Το αρχιπέλαγος της Ινδονησίας αποτελείται από περίπου 6.000 κατοικημένα νησιά  με διαφορετικούς πολιτισμούς και γεύσεις. Οι γαστρονομικές επιρροές προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Ευρώπη και την Ινδία, καθώς και από τις  κουζίνες της Ιάβας και Σούντας και όλες μαζί σε απόλυτη αρμονία δημιουργούν μια πλούσια επιλογή εδεσμάτων.

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με το Travel Plan, την Qatar Airways και το περιοδικό Insider, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ινδονησίας, φέρνουν στην Αθήνα μία κουζίνα χαρακτηριστικών γεύσεων και σπεσιαλιτέ από μία χώρα με διαφορετικές κουλτούρες, που εκτείνεται σε μια έκταση έως και 5.000 χιλιομέτρων τροπικού Ωκεανού κατά μήκος του Ισημερινού. Το εστιατόριο “Ζέφυρος” στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott συνεχίζει το ταξίδι γεύσεων με το “Αλατοπίπερο της Ζωής” από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2011. Όλες οι παραδοσιακές συνταγές εκτελούνται με γνήσια προϊόντα και φρέσκα υλικά από την περιοχή με αυθεντικές γεύσεις.

Οι εκλεκτές γεύσεις συνοδεύονται από ένα σκηνικό με παραδοσιακή μουσική. Στο τέλος της γευστικής εβδομάδας θα κληρωθεί ένα βραβείο για τον τυχερό νικητή. Ένα ταξίδι για δύο στην Τζακάρτα με εισιτήρια μετ’επιστροφής και διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο JW Marriott Jakarta, προσφορά από το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott και της αερογραμμές Qatar.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024