Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Kεφαλογιάννη: Εξορθολογισμός των διαδηλώσεων που "νεκρώνουν" την Αθήνα
Δήλωση της υπεύθυνης του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ

Ο. Kεφαλογιάννη: Εξορθολογισμός των διαδηλώσεων που "νεκρώνουν" την Αθήνα

Πρόταση μορατόριουμ, στη βάση του οποίου, μετά τις 17/11 και για 7 εβδομάδες θα συμφωνηθεί εξορθολογισμός των διαδηλώσεων, που "νεκρώνουν" την πρωτεύουσα έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

H τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας: “Η χώρα έχει μπει σε μια νέα φάση. Πετύχαμε να αποφευχθεί η ολική καταστροφή, στην οποία μας οδηγούσε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Οριοθετήσαμε την αφετηρία μιας συλλογικής προσπάθειας για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας και την επιστροφή στην πολιτική ομαλότητα. Κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να εξασφαλίσουμε το κοινό συμφέρον. Δεν το είπαμε απλώς, όπως έκαναν άλλοι ως τώρα. Μιλήσαμε με πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσα την πρόταση να υπάρξουν ευρύτερες συνεννοήσεις για να προστατευθούν κοινά συμφέροντα. Ειδικά σε ό,τι αφορά στον τουρισμό και την εμπορική δραστηριότητα στην Αθήνα, πρότεινα να συνάψουμε ένα μορατόριουμ, στη βάση του οποίου, μετά την 17η Νοέμβρη και για επτά εβδομάδες θα συμφωνήσουμε στον εξορθολογισμό των διαδηλώσεων, που ‘νεκρώνουν’ την πρωτεύουσα.

Δεν πρέπει, ενόψει των γιορτών, να αφήσουμε το εμπορικό κέντρο να ερημώνει. Ούτε να αφήσουμε τα ξενοδοχεία να μετρούν ζημιές. Σε ένα ευρύτερο φάσμα συνεργασίας, οφείλουμε να αναζητούμε ευκαιρίες να δράμε από κοινού, σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Οφείλουμε να μην ωθούμε στο περιθώριο καμία πολιτική, όπως εν προκειμένου για τον τουρισμό, τόσο στενά συνδεδεμένη με την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Όσα συνιστούσαν μέχρι σήμερα εθνικές προτεραιότητες, πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή της ατζέντας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024