Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈφυγαν οι `Aγγλοι από την Κέρκυρα

Έφυγαν οι `Aγγλοι από την Κέρκυρα

Ικανοποιητική αύξηση αναμένεται να εμφανίσει η τουριστική κίνηση τη χώρας κατά την τρέχουσα περίοδο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού κ. Γεώργιο Δούκα. Ειδικότερα, ο κ. Δούκας […]

Ικανοποιητική αύξηση αναμένεται να εμφανίσει η τουριστική κίνηση τη χώρας κατά την τρέχουσα περίοδο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού<...> κ. Γεώργιο Δούκα. Ειδικότερα, ο κ. Δούκας μιλώντας στο TravelDailyNews, έκανε λόγο για συνολική αύξηση της τάξης του 4-5%.

Αντίθετα αναφερόμενος στην Κέρκυρα, έκανε λόγο για μείωση της τουριστικής κίνησης η οποία θα κυμανθεί στο 1,5-2%. «Η Κέρκυρα δυστυχώς δεν μπόρεσε να εμφανίσει αύξηση στα τουριστικά της μεγέθη κατά την τρέχουσα περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΤ, αποδίδοντας τη μείωση αυτή στην ελαχιστοποίηση του τουριστικού ρεύματος από Αγγλία. «Η αγγλική αγορά εμφάνισε μεγάλη μείωση και εξ αιτίας αυτού επηρεάστηκε όλος ο τουρισμός της Κέρκυρας». Σημαντική συμβολή σε αυτή την εξέλιξη έχει η απουσία low cost αεροπορικών εταιρειών με αποτέλεσμα οι δυνητικοί τουρίστες να στρέφονται προς άλλους, πιο οικονομικούς προορισμούς.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024