Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Κοζάνη στο οδοιπορικό του άξονα 10

Η Κοζάνη στο οδοιπορικό του άξονα 10

Στο Οδοιπορικό του Aξονα 10 ή όπως αλλιώς ονομάζεται οδοιπορικό Ειρήνης και Φιλίας, που ξεκινά σήμερα από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου στο Μόναχο […]

Στο Οδοιπορικό του Aξονα 10 ή όπως αλλιώς ονομάζεται οδοιπορικό Ειρήνης και Φιλίας, που ξεκινά σήμερα από<...> τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου στο Μόναχο της Γερμανίας, συμμετέχει και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης. Ο Οδικός άξονας 10, αποτελεί βασική αρτηρία που συνδέει την Κεντρική Ευρώπη με τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο και η πραγματοποίηση του Οδοιπορικού αποφασίσθηκε σε πρόσφατη σύσκεψη στην Θεσσαλονίκη, με στόχο την ενημέρωση του κοινού ότι η διαδρομή είναι ανοικτή και ασφαλής.

Οι συμμετέχοντες στο οδοιπορικό θα κάνουν στάσεις στα Σκόπια, το Βελιγράδι, η Βουδαπέστη, η Βιέννη και τέλος στο Μόναχο.

Εκ μέρους της Ν.Α Κοζάνης, θα συμμετέχουν οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Ελπίδα Κουϊμτσίδου και Στάθης Τσανακτσίδης και σύμφωνα με το πρόγραμμα, σε κάθε πόλη-σταθμό του Οδοιπορικού, θα πραγματοποιούνται συναντήσεις με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Τουριστικών Κλάδων και των Επιμελητηρίων, ενώ παράλληλα θα διοργανωθούν και κοινές εκδηλώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024