Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΛιάσκος: Ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα ο θαλάσσιος τουρισμός

Λιάσκος: Ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα ο θαλάσσιος τουρισμός

“Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια ειδική μορφή τουρισμού, με ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα και με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης, που απευθύνεται σε ειδικευμένο τμήμα της αγοράς και απαιτεί ιδιαίτερη οργάνωση στον τρόπο σχεδιασμού, προώθησης, πώλησης και εξυπηρέτησης”

“Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια ειδική μορφή τουρισμού, με ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα και με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης,<...>που απευθύνεται σε ειδικευμένο τμήμα της αγοράς και απαιτεί ιδιαίτερη οργάνωση στον τρόπο σχεδιασμού, προώθησης, πώλησης και εξυπηρέτησης” υπογράμμισε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος στην ομιλία του κατά την τελετή απονομής επάθλων του 42ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλι Αιγαίου. “Για το λόγο αυτό”, πρόσθεσε, “σχεδιάζονται τα νέα τουριστικά προϊόντα και η απαραίτητη υποδομή να τα πλαισιώνει”.

“Με τον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός, “δίνονται κίνητρα για τη δημιουργία Μαρίνων με σύγχρονες προδιαγραφές, νέων θέσεων ελλιμενισμού και αναβάθμιση των υπαρχόντων. Μέσω του ΕΠΑΝ δημιουργούνται νέα αγκυροβόλια σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αθλητικές δραστηριότητες στη θάλασσα, όπως το Ράλι Αιγαίου, που με επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος και χορηγός του οποίου ήταν το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, έχουν σκοπό να αναδείξουν και να προβάλλουν το θαλάσσιο τουριστικό προϊόν προς όφελος του ελληνικού τουρισμού και της οικονομίας της χώρας γενικότερα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023