Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε σύριγγες κρεμασμένες στο λαιμό τους τουρίστες της Κρήτης

Με σύριγγες κρεμασμένες στο λαιμό τους τουρίστες της Κρήτης

Από τουρίστες, που έχουν κρεμασμένες στο λαιμό τους σύριγγες με κανονικό έμβολο και δοσομερητή, στον οποίο αναγράφεταιη επωνυμία του ταξιδιωτικού γραφείου τους και το διαφημιστικό σλόγκαν `Αυτό θα είναι το […]

Από τουρίστες, που έχουν κρεμασμένες στο λαιμό τους σύριγγες με κανονικό έμβολο και δοσομερητή, στον οποίο αναγράφεται<...>η επωνυμία του ταξιδιωτικού γραφείου τους και το διαφημιστικό σλόγκαν `Αυτό θα είναι το δικό σου καλοκαίρι!` έχει κατακλυστεί το νησί της Κρήτης, γεγονός που έχει προκαλέσει την δυσφορία των κατοίκων και την αντίδραση των ταξιδιωτικών και τουριστικών πρακτόρων.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν ο δήμαρχος της περιοχής κ. Σπύρος Δανέλλης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μανόλης Παπακαλιάτης “το φαινόμενο αποτελεί προσβολή για τον τόπο και ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία την ίδια ώρα υποστηρίζει ότι το γεγονός δεν αποτελεί αδίκημα.

Πιο συγκεκριμένα, τα τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 500 άτομα, που έφεραν στο λαιμό τους κρεμασμένες σύριγγες με ένα πορτοκαλί κορδόνι, το οποίο μάλιστα φωσφόριζε το βράδυ, προφανώς για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους όσοι ανήκουν στο συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο, το οποίο βρήκε έναν αλλόκοτο τρόπο για να `πουλήσει` την Ελλάδα στους πελάτες του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024