Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην έκθεση “Ταξίδι 2007” για τρίτη χρονιά η Νομαρχία Πειραιά

Στην έκθεση “Ταξίδι 2007” για τρίτη χρονιά η Νομαρχία Πειραιά

Με απώτερο στόχο τη συστηματική και επαγγελματική προσέγγιση των χιλιάδων Κύπριων τουριστών η Νομαρχία Πειραιά συμμετέχει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνή τουριστική έκθεση της Κύπρουμε τίτλο «Ταξίδι […]

Με απώτερο στόχο τη συστηματική και επαγγελματική προσέγγιση των χιλιάδων Κύπριων τουριστών η Νομαρχία Πειραιά συμμετέχει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη διεθνή τουριστική έκθεση της Κύπρου<...>με τίτλο «Ταξίδι 2007», που ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Παρασκευή 27 Απριλίου στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, φιλοξενώντας περισσότερους από 60 εκθέτες.

Το περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά πλαισιωμένο από έμπειρο προσωπικό, θα βρίσκεται στη θέση 154 για να υποδεχθεί τους Κύπριους τουρίστες, προβάλλοντας τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Κύθηρα, αλλά και το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου, ο Πειραιάς. Από το περίπτερο της Νομαρχίας θα διανέμεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους σύγχρονο και ανανεωμένο πληροφοριακό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών και των επαγγελματιών του κλάδου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας «η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή μας στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Κύπρου, είναι ενδεικτικό της μεγάλης σημασίας που επιδεικνύουμε στην προσέγγιση των Κύπριων τουριστών, οι οποίοι κάθε χρόνο επιλέγουν κατά χιλιάδες την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Η γοητεία του Αργοσαρωνικού, η ομορφιά των Κυθήρων και των υπόλοιπων Δήμων του ευρύτερου Πειραιά, γίνεται από εμάς εκμεταλλεύσιμη πηγή προβολής και διάδοσης των προνομίων της περιοχής μας, διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο από την Κυπριακή τουριστική αγορά». «O Τουρισμός” πρόσθεσε “είναι η πιο εξελισσόμενη και κερδοφόρα οικονομία, καθώς μέσα από την πρακτική του προσελκύονται επενδύσεις, προβάλλεται και διασφαλίζεται η πολιτισμική μας παράδοση, αναδεικνύεται η ιστορία του τόπου μας, ενισχύεται η επιχειρηματικότητα, προστατεύεται το περιβάλλον, αναπτύσσεται σύγχρονα και ομοιόμορφα η περιοχή μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024