Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέος γενικός διευθυντής για την εταιρία “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.”

Νέος γενικός διευθυντής για την εταιρία “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.”

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.”, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της εταιρίας αναλαμβάνει από τις 16 Οκτωβρίου 2002 ο ολλανδικής καταγωγής κ. Alfred van der Meer. […]

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.”, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της εταιρίας αναλαμβάνει<...> από τις 16 Οκτωβρίου 2002 ο ολλανδικής καταγωγής κ. Alfred van der Meer. Ο κ. van der Meer διαδέχεται τον απερχόμενο Γενικό Διευθυντή Δρα Matthias Mitscherlich, ο οποίος μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία στη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας από τον Ιούλιο του 2000, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της γερμανικής εταιρίας Ferrostaal AG, θυγατρικής του ομίλου MAN AG, καθώς και καθήκοντα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου.

Ο νέος Διευθυντής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, κ. van der Meer, κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της “Schiphol International BV”, της εταιρίας που χαράσσει και εφαρμόζει τη διεθνή στρατηγική του Ομίλου Schiphol, στον οποίο ανήκει η εταιρία του αεροδρομίου του Άμστερνταμ. Ο κ. van der Meer απέκτησε πλούσια διεθνή εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου των αερομεταφορών μέσα από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο των αεροδρομίων ανά τον κόσμο. Τον κ. van der Meer, κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου πολιτικού μηχανικού, χαρακτηρίζει επίσης η μακρά πείρα στη διαχείριση σύνθετων νομικών και οικονομικών ζητημάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο Γενικό Διευθυντή Δρα Matthias Mitscherlich για την πολύτιμη συμβολή του στην Εταιρία Αεροδρομίου. Υπό την επιτυχημένη διοίκηση του κ. Mitscherlich, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος<.>” διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο, ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024