Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαBlue Sky και Blue Horizon στην γραμμή Κω και Ρόδο

Blue Sky και Blue Horizon στην γραμμή Κω και Ρόδο

Από την 1η Νοεμβρίου στην γραμμή Πειραιά – Κω – Ρόδου θα δρομολογηθούν τα πλοία Blue Sky και Blue Horizon αφού έγιναν δεκτές οι δύο προσφυγές της εταιρίας ‘Γραμμές Στρίντζη‘ […]

Από την 1η Νοεμβρίου στην γραμμή Πειραιά – Κω – Ρόδου θα δρομολογηθούν τα πλοία Blue Sky και Blue Horizon αφού έγιναν δεκτές<...> οι δύο προσφυγές της εταιρίας ‘Γραμμές Στρίντζη<.>‘ από την Ρυθμιστική Αρχή Θαλασσίων Ενδομεταφορών, ΡΑΘΕ, η οποία ακύρωσε τις υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες δεν είχαν γίνει δεκτές οι αιτήσεις για την δρομολόγηση των πλοίων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το σκεπτικό της απόφασης έχει μια ευρύτητα και λαμβάνει υπόψη την ανάγκη ύπαρξης υγιούς ανταγωνισμού και της εισόδου καινούργιων πλοίων στη γραμμή, προβαίνοντας σε ερμηνεία του νόμου.

Οι εταιρίες που έχουν έννομο συμφέρον ΔΑΝΕ, Κάσος, Ικαρία και Σάμη, που ήταν αντίθετες στο αίτημα του Στρίντζη, έχουν δικαίωμα εντός 30 ημερών να καταθέσουν στη ΡΑΘΕ αίτηση αναθεώρησης των δύο αποφάσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024