Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝαυάγησαν οι διαδικασίες συγχώνευσης Στρίντζη-ΑΝΕΚ

Ναυάγησαν οι διαδικασίες συγχώνευσης Στρίντζη-ΑΝΕΚ

Οι εταιρίες Γραμμές Στρίντζη Α.Ε. και ΑΝΕΚ Α.Ε. με επιστολή τους προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών γνωστοποίησαν ότι κατόπιν συζητήσεων που διήρκεσαν τρεις εβδομάδες παρουσία των συμβούλων τους Τράπεζα Πειραιώς […]

Οι εταιρίες Γραμμές Στρίντζη<.> Α.Ε. και ΑΝΕΚ<.> Α.Ε. με επιστολή τους προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών γνωστοποίησαν<...> ότι κατόπιν συζητήσεων που διήρκεσαν τρεις εβδομάδες παρουσία των συμβούλων τους Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Finance αντίστοιχα, συμφώνησαν να διακόψουν τη διαδικασία διερεύνησης της συγχώνευσής τους.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο εταιρίες είχαν υπογράψει μνημόνιο συμφωνίας δηλώνοντας ότι οι περίοδος διερεύνησης θα εξέπνεε στις 28 Ιουνίου, ενώ οι σύμβουλοί τους είχαν αναλάβει την σύνταξη μελέτης για το κατά πόσον η συγχώνευση θα είναι προς όφελος των μετόχων των δύο εισηγμένων ακτοπλοϊκών εταιριών και κατά πόσον καλή θα είναι η εικόνα της νέας εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024