Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑυστηρά μέτρα για τις χειραποσκευές στο αεροδρόμιο της Βιέννης

Αυστηρά μέτρα για τις χειραποσκευές στο αεροδρόμιο της Βιέννης

Από σήμερα και στο εξής στο αεροδρόμιο της Βιέννης θα ισχύουν αυστηρότερες προδιαγραφές όσον αφορά το βάρος και το μέγεθος των χειραποσκευών. Σύμφωνα με κοινή απόφαση όλων των αεροπορικών εταιριών […]

Από σήμερα και στο εξής στο αεροδρόμιο της Βιέννης θα ισχύουν αυστηρότερες προδιαγραφές όσον αφορά το βάρος και το μέγεθος των χειραποσκευών<...>. Σύμφωνα με κοινή απόφαση όλων των αεροπορικών εταιριών που λειτουργούν σε αυτό το αεροδρόμιο ο νέος κανονισμός των χειραποσκευών προβλέπει ότι το μέγεθος τους θα είναι 55Χ40Χ25 cm και δεν θα ζυγίζουν πάνω από 8 κιλά.

Οι χειραποσκεύες υπόκεινται σε αυστηρότατο έλεγχο όσο αφορά και το μέγεθός τους, αλλά και το βάρος τους. Έλεγχοι γίνονται σε όλα τα κεντρικά και περιφερειακά σημεία ελέγχου αποσκευών με ακτίνες Χ που λειτουργούν στο αεροδρόμιο της Βιέννης. Την ευθύνη των ελέγχων έχει αναλάβει το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου που έχει σαφείς εντολές να στέλνει πίσω στα γκισέ των αεροπορικών εταιριών χειραποσκευές που υπερβαίνουν τα επιτρεπόμενα μεγέθη για να τσεκάρονται στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους.

Για να διευκολυνθεί η διαδικασία και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις το Austrian Airlines Group παρακαλεί όλους τους επιβάτες να λαμβάνουν υπόψη τους τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου της Βιέννης όταν πρόκειται να ταξιδέψουν με χειραποσκευές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024