Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΓραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή: Επιτυχή αναχρηματοδότηση των δανειακών της υποχρεώσεων

Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή: Επιτυχή αναχρηματοδότηση των δανειακών της υποχρεώσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή Α.Ε. ανακοίνωσε προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών την επιτυχή αναχρηματοδότηση των δανειακών της υποχρεώσεων. Η σχετική υπογραφή του νέου κοινοπρακτικού δανείου ύψους […]

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Γραμμές Στρίντζη<.> Ναυτιλιακή Α.Ε. ανακοίνωσε προς το<...> Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών την επιτυχή αναχρηματοδότηση των δανειακών της υποχρεώσεων.

Η σχετική υπογραφή του νέου κοινοπρακτικού δανείου ύψους 170.000.000 ευρώ με επικεφαλείς τις τράπεζες Citibank N.A. και Alpha Bank A.E. και συνδιοργανώτριες την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και LandesBank Schleswig – Holstein Kiel έλαβε χώρα στις προχθές επί του πλοίου της Εταιρίας Blue Star<.> 1.

Οι τράπεζες που συμμετέχουν στο κοινοπρακτικό δάνειο πέρα των ανωτέρω είναι: Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος, Εθνική Τραπέζας της Ελλάδος, Credit Lyonnais, Fortis International Finance και Westdeutsche Landesband A.G. Το νέο δάνειο ολοκληρώνει την αναδιοργάνωση της κεφαλαιακής δομής του Ομίλου και αποτελεί μία ακόμη σημαντική επιτυχία της εταιρίας μετά την έκδοση του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου τον Ιούνιο του 2002.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024