Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈναρξη συνεργασίας Lufthansa και TAM

Έναρξη συνεργασίας Lufthansa και TAM

Η Lufthansa και η Βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρία TAM εγκαινίασαν μια συνεργασία που θα παρέχει, με άμεση εφαρμογή, πολύτιμα προνόμια στους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιριών. Η συμφωνία βασίζεταισε Μνημόνιο […]

Η Lufthansa και η Βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρία TAM εγκαινίασαν μια συνεργασία που θα παρέχει, με άμεση εφαρμογή, πολύτιμα προνόμια στους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιριών. Η συμφωνία βασίζεται<...>σε Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) το οποίο υπογράφτηκε την περσινή χρονιά και από τις δύο εταιρίες.

Εφεξής, τα μέλη των προγραμμάτων τακτικών πτήσεων των συνεργαζόμενων εταιριών θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίζουν μίλια και να τα εξαργυρώνουν με βραβεία. Τα μέλη του προγράμματος Miles & More θα μπορούν να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλες τις πτήσεις που εκτελούνται από την TAM. Παρομοίως, όλα τα μέλη του προγράμματος εμπιστοσύνης Fidelidade της TAM, θα μπορούν να κερδίζουν μίλια σε πτήσεις της Lufthansa και να κάνουν κρατήσεις για τις πτήσεις επιβράβευσης με τον γερμανικό αερομεταφορέα.

Ήδη, εδώ και αρκετούς μήνες, οι επιβάτες των εταιριών Lufthansa και TAM μπορούν να χρησιμοποιούν τις αίθουσες αναμονής και των δύο εταιριών. Επιπλέον, εντός των επόμενων μηνών και οι δύο αεροπορικές εταιρίες θα επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους εκτελώντας πτήσεις κοινού κωδικού σε εσωτερικά δρομολόγια στη Βραζιλία και σε διεθνή δρομολόγια σε εκείνη τη χώρα. Συνεπώς, και οι δύο αεροπορικές εταιρίες θα μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους ταχύτερες συνδέσεις και εμπλουτισμένες υπηρεσίες.

Η Lufthansa εκτελεί καθημερινά δρομολόγια προς το Sao Paulo από τους δύο κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Επίσης, η SWISS εξυπηρετεί την βραζιλιάνικη μητρόπολη με μια καθημερινή πτήση από τη Ζυρίχη. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο 108 αεροσκαφών, η TAM εξυπηρετεί 139 προορισμούς στη Βραζιλία και όλο τον κόσμο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024