Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH IAS δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την Ολυμπιακή

H IAS δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την Ολυμπιακή

Η κοινοπραξία Integrated Airlines Solutions (IAS) δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ολυμπιακής Αεροπορίας παρά το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε, ουσιαστικά, την […]

Η κοινοπραξία Integrated Airlines Solutions (IAS) δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου<...> της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> παρά το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε, ουσιαστικά, την προσφορά της λόγω των δυσχερειών που αντιμετώπιζε στην εξεύρεση των τραπεζικών εγγυήσεων για την εξαγορά του 51% του ελληνικού εθνικού αερομεταφορέα.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρεται σε είδηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Herald Sun της Μελβούρνης επικαλούμενη κύκλους της IAS. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αυστραλιανή κοινοπραξία φέρεται να έχει προθεσμία έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου για να επανέλθει με νέα προσφορά και ο επικεφαλής της, Angus Clark, βρίσκεται στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει συμφωνία χρηματοδότησης της εξαγοράς με τον μεγάλο οικονομικό οργανισμό Credit Suisse. Ο κ. Clark δήλωσε στην αυστραλιανή εφημερίδα πως εάν η κοινοπραξία του κατορθώσει να αναλάβει την Ολυμπιακή, θα σταματήσει την γραμμή της Αυστραλίας και τις άλλες ζημιογόνες γραμμές και θα λειτουργεί ως μια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που θα καλύπτει την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024