Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςKLM: Ανοικτή στο θέμα των ενόπλων φρουρών σε ορισμένες πτήσεις

KLM: Ανοικτή στο θέμα των ενόπλων φρουρών σε ορισμένες πτήσεις

Η ολλανδική KLM, η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε χθες ότι προτίθεται να βάλει οπλισμένους φρουρούς σε ορισμένες πτήσεις της, όπως αξιώνουν οι ΗΠΑ, υπό ορισμένες, όμως, συνθήκες. […]

Η ολλανδική KLM, η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε χθες ότι προτίθεται<...> να βάλει οπλισμένους φρουρούς σε ορισμένες πτήσεις της, όπως αξιώνουν οι ΗΠΑ, υπό ορισμένες, όμως, συνθήκες. Η KLM ανακοίνωσε ότι στις συνθήκες αυτές περιλαμβάνεται ο καθορισμός των ευθυνών των διαφόρων πλευρών όταν θα επιβιβάζεται σε μια πτήση ένας ένοπλος φρουρός. “Αν για παράδειγμα ένας ένοπλος φρουρός χρησιμοποιήσει το όπλο του και τραυματίσει κάποιον στο αεροσκάφος, ποιός θα έχει την ευθύνη για αυτό”, διερωτάται ο εκπρόσωπος της KLM Φράνκ Χούμπεν, σημειώνοντας ότι η KLM θα το συζητήσει τις ερχόμενες εβδομάδες το θέμα αυτό με τα ολλανδικά υπουργεία Μεταφορών και Δικαιοσύνης, τα συνδικάτα και τη μικρότερη ολλανδική αεροπορική εταιρία Martinair, το 50% της οποίας ανήκει στην KLM και η οποία εκτελεί επίσης πτήσεις στις ΗΠΑ. “Αναμένουμε ότι σε μερικές εβδομάδες θα μπορούμε να έχουμε καταρτίσει ένα πρωτόκολλο, το οποίο θα σκιαγραφεί ποιός θα φέρει την ευθύνη”, κατέληξε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024