Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛαζαρίδης: Η Διεύθυνση των Κυπριακών Αερογραμμών χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση

Λαζαρίδης: Η Διεύθυνση των Κυπριακών Αερογραμμών χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση

Την ανάγκη ύπαρξης των Κυπριακών Αερογραμμών, επισημαίνοντας την τεράστια στρατηγική τους σημασία για τον οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό τομέα της Κύπρου, υπογράμμισε ο νέος Εκτελεστικός Πρόεδροςτης εταιρίας, κ. Κίκης Λαζαρίδης, […]

Την ανάγκη ύπαρξης των Κυπριακών Αερογραμμών, επισημαίνοντας την τεράστια στρατηγική τους σημασία για τον οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό τομέα της Κύπρου, υπογράμμισε ο νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος<...>της εταιρίας, κ. Κίκης Λαζαρίδης, σε<...>δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση από το Υπουργικό Συμβούλιο του διορισμού του.

Ωστόσο, όπως ανέφερε και ο ίδιος η Διεύθυνση των Κυπριακών Αερογραμμών χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση και νέα δομή, νοοτροπία και μεθόδους εργασίας“. “Η μάχη για τη σωτηρία των Κυπριακών Αερογραμμών μπορεί να δοθεί με αξιώσεις και δυνατότητες επιτυχίας», πρόσθεσε, εξηγώντας πως “η ευθύνη γι’ αυτή την τελευταία ίσως προσπάθεια να ορθοποδήσουν οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν βαραίνει μόνο τη Διοίκηση. Εξίσου σημαντική είναι η ευθύνη του προσωπικού και των συντεχνιών του. Τους θέλουμε δίπλα μας, συνεργάτες, συνοδοιπόρους και συνδημιουργούς. Διαφορετικά κάθε προσπάθεια για ανόρθωση θα είναι μάταιη”.

Όσον αφορά στη παρούσα φάση που διανύει ο κυπριακός αερομεταφορέας, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε πως αναλαμβάνει την προεδρία των Κυπριακών Αερογραμμών στην πιο κρίσιμη ίσως στιγμή στην ιστορία της εταιρίας. «Οι αριθμοί και τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Συγκρότημα των Κυπριακών Αερογραμμών είχε ζημιές που φθάνουν τα 110 εκατομμύρια λίρες», είπε ο κ. Λαζαρίδης για να προσθέσει ότι παρόλο που παρατηρείται πρόσφατα κάποια βελτίωση, γεγονός παραμένει ότι η εταιρία συνεχίζει τη ζημιογόνο πορεία της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024