Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛαζαρίδης: Στόχος μια νέα πνοή στις Κυπριακές Αερογραμμές
60η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΑ

Λαζαρίδης: Στόχος μια νέα πνοή στις Κυπριακές Αερογραμμές

Την ανάγκη αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών, αλλά και βελτίωσης της ποιότητας υπηρεσιών της εταιρίας, επεσήμανε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Κίκης Λαζαρίδης, μιλώνταςστο πλαίσιο της […]

Την ανάγκη αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας των Κυπριακών Αερογραμμών, αλλά και βελτίωσης της ποιότητας υπηρεσιών της εταιρίας, επεσήμανε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Κίκης Λαζαρίδης, μιλώντας<...>στο πλαίσιο της 60ής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας, όπου και παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της περσινής χρονιάς και οι προοπτικές για το 2007.

Λόγω της εφαρμογής του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης και της πώλησης μετοχών της Eurocypria στην Κυβέρνηση, το 2006 οι Κυπριακές Αερογραμμές παρουσίασαν ζημία μετά τη φορολογία ύψους 4,3 εκατομμυρίων λιρών, σε σύγκριση με ζημία ύψους 22,6 εκατ. λίρες το 2005.

“Με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία, οι ενδείξεις για το 2007 δεν είναι ενθαρρυντικές ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης. Παράγοντες, όπως η μείωση των δεικτών επιβατικής πληρότητας ως αποτέλεσμα του έντονου ανταγωνισμού, το πολύ αυξημένο κόστος ενοικίασης αεροπλάνων για εκτέλεση πτήσεων σε έκτακτες περιπτώσεις και η αύξηση που παρατηρείται στο κόστος συντήρησης αεροσκαφών και υπερωριών, γεννούν ανησυχία για το μέλλον του κυπριακού αερομεταφορέα.

Σχολιάζοντας περαιτέρω τη μείωση του επιβατικού κοινού, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, “η τροπή που πήραν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα Απρίλιο και Μάιο, που υπήρχε μια μείωση του επιβατικού κοινού γύρω στις 30 χιλιάδες, κυρίως από την Ελλάδα θα ανατραπεί”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024