Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε βλάβη πετούσε αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών
Ευθύνες αναζητά η Διοίκηση της εταιρίας

Με βλάβη πετούσε αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Σοβαρότατη βλάβη σε πρόσφατα μισθωμένο αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών διαπίστωσαν πριν λίγες μέρες οι τεχνικοί της εταιρίας. Πρόκειται για αεροσκάφος, τύπου Boeing 737-400, μαλαισιανής εταιρίας, που από τις 20 Αυγούστουεκτελούσε […]

Σοβαρότατη βλάβη σε πρόσφατα μισθωμένο αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών διαπίστωσαν πριν λίγες μέρες οι τεχνικοί της εταιρίας. Πρόκειται για αεροσκάφος, τύπου Boeing 737-400, μαλαισιανής εταιρίας, που από τις 20 Αυγούστου<...>εκτελούσε δρομολόγια για τον εθνικό μας αερομεταφορέα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, αλλά και μεγάλα δρομολόγια εσωτερικού.

Στις 6 Σεπτεμβρίου, εργαζόμενοι στην Τεχνική Βάση διαπίστωσαν έκπληκτοι πως το αεροσκάφος είχε κομμένα και φθαρμένα συρματόσχοινα στο πηδάλιο και στο ένα πτερύγιο, γεγονός που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος. `Αμεσα το αεροσκάφος μεταφέρθηκε στο υπόστεγο της Τεχνικής Βάσης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, όπου και θα παραμείνει καθηλωμένο για το επόμενο χρονικό διάστημα, έως ότου επισκευαστεί πλήρως.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, κ. Πύρρος Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας το γεγονός δήλωσε: «Η σοβαρότητα της συγκεκριμένης βλάβης, απομένει να εκτιμηθεί σε έρευνα η οποία διεξάγεται και για την οποία θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση. Ανεξάρτητα πάντως από τη σοβαρότητα της βλάβης, από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το συμβάν, έδωσα εντολή να αναζητηθούν οι ευθύνες σε όλα τα επίπεδα: Τόσο σε σχέση με την προμηθεύτρια εταιρία, όσο και σε σχέση με τους τεχνικούς της Ολυμπιακής, που ήλεγξαν το συγκεκριμένο αεροσκάφος επί μακρό χρονικό διάστημα και έδωσαν το «πράσινο φως» για να παραληφθεί και να πετάξει.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι για την εταιρία το θέμα της ασφάλειας των πτήσεων είναι ζήτημα απόλυτης προτεραιότητας και ότι δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, ο οποίος δεν εκπληρώνει, στο συγκεκριμένο θέμα, τις υποχρεώσεις του. Οι υπεύθυνοι, όποιοι και αν είναι, θα τιμωρηθούν».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024