Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςNέο πρόγραμμα μακρινών πτήσεων από την Austrian Airlines

Nέο πρόγραμμα μακρινών πτήσεων από την Austrian Airlines

Νέους προορισμούς και πιο συχνά δρομολόγια θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα για τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων της Austrian Airlines. Το Σικάγο αποτελεί νέο προορισμό, ενώ σχεδιάζονται και οι πτήσεις προς […]

Νέους προορισμούς και πιο συχνά δρομολόγια θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα για τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων<...> της Austrian Airlines.

Το Σικάγο αποτελεί νέο προορισμό, ενώ σχεδιάζονται και οι πτήσεις προς το Καράτσι. Η εταιρία θα πετάει πιο συχνά προς Νέα Υόρκη, καθώς και με αεροσκάφη Β777 προς Τόκιο, Μπανγκόκ, Ουάσιγκτον και Νέο Δελχί στο μέλλον.

Το πρόγραμμα μακρινών αποστάσεων της εταιρίας βρίσκεται υπό ριζική αναμόρφωση και θα τεθεί σε εφαρμογή τον επόμενο χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό ακόμη ένα Β777 θα ενταχθεί στ στόλο της εταιρίας τον Ιανουάριο 2007.

Με την εφαρμογή του θερινού προγράμματος 2007, το δίκτυο της Austrian προς τη Βόρεια Αμερική θα ενισχυθεί με μία ακόμη απευθείας πτήση Βιέννη-Σικάγο-Βιέννη, ενώ οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα αυξηθούν από 10 σε 13 την εβδομάδα, κατά την υψηλή περίοδο. Παράλληλα, στην καθημερινή σύνδεση με την Ουάσιγκτον θα αυξηθεί η διαθεσιμότητα θέσεων με την τοποθέτηση στη γραμμή αεροσκαφών Β777, καθ’ όλη τη θερινή περίοδο.

Στην Ασία, εξετάζεται η ένταξη του Καράτσι, εμπορικού κέντρου του Πακιστάν, στο διηπειρωτικό δίκτυο της εταιρίας, ενώ η διοίκησή της ‘βλέπει’ και το ενδεχόμενο να προσθέσει στα πλάνα της έναν ακόμη προορισμό-τον τρίτο- στην Ινδία, εφόσον ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις για τα επιπλέον πτητικά δικαιώματα (traffic rights). Προς την πόλη Mumbai(Bombay) η Austrian θα πραγματοποιεί 5 πτήσεις την εβδομάδα.

Στις πτήσεις προς Τόκιο(6 φορές την εβδομάδα) και Μπανγκόκ (καθημερινά) η διαθεσιμότητα θέσεων θα αυξηθεί, λόγω της χρησιμοποίησης αεροσκαφών Β777.

Η Austrian θα εξακολουθήσει να αποτελεί τη μόνη αεροπορική εταιρία που θα συνδέει απευθείας την κεντρική Ευρώπη με την Κατμαντού. Η πτήση θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα

Επιπλέον, η προσφάτως εγκαινιασθείσα νέα Business Class της εταιρίας, με τις θέσεις που μετατρέπονται σε τα άνετα επίπεδα κρεβάτια, θα προσφέρεται σε όλες τις πτήσεις που θα πραγματοποιούν τα αεροσκάφη Β777 και Β767 το καλοκαίρι 2007.

Μία ακόμη απόφαση από τη διοίκηση της εταιρίας-στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης του προγράμματος μακρινών πτήσεων- είναι να διακόψει τις πτήσεις προς τις πόλεις Σίδνεϊ και Μελβούρνη της Αυστραλία στο τέλος Μαρτίου 2007.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024