Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι Κυπριακές Αερογραμμές παρούσες στο Ραδιομαραθώνιο 2008
Πτήση Αγάπης

Οι Κυπριακές Αερογραμμές παρούσες στο Ραδιομαραθώνιο 2008

Με την “Πτήση αγάπης” που θα πραγματοποιήσουν και φέτος οι Κυπριακές Αερογραμμές -αυτήν τη φορά στη Μυτιλήνη- θα προσφέρουν, για άλλη μια φορά, τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυση […]

Με την “Πτήση αγάπης” που θα πραγματοποιήσουν και φέτος οι Κυπριακές Αερογραμμές -αυτήν τη φορά στη Μυτιλήνη- θα προσφέρουν, για άλλη μια φορά, τη δυνατότητα να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυση του ειδικού ταμείου του Ραδιομαραθωνίου. Ειδικότερα, όσοι θα συμμετάσχουν ως επιβάτες της Πτήσης Αγάπης θα καταβάλουν χρηματικό αντίτιμο<...> και ως αντάλλαγμα θα προσφέρουν στον εαυτό τους τη δυνατότητα να έχουν την εμπειρία μιας ολοήμερης εκδρομής, στην οποία θα περιλαμβάνεται ένα καταπληκτικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Η πτήση αυτή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στις 26 Οκτωβρίου με αεροπλάνο τύπου Α-320 και η επιστροφή θα γίνει αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.

“Σίγουρα η προσφορά των Κυπριακών Αερογραμμών στο Ραδιομαραθώνιο δεν εξαντλείται με την πτήση αγάπης, αλλά στηρίζει αυτό το πανηγύρι της ανθρωπιάς και με άλλους τρόπους, διευκολύνοντας μεταξύ άλλων τη μεταφορά καλλιτεχνών και άλλων προσωπικοτήτων που έρχονται στην Κύπρο ειδικά για την μεγάλη ετήσια διοργάνωση είτε με την προσφορά δωρεάν εισιτηρίων ή εκπτώσεων στα ναύλα κ.λπ.”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. “Είμαστε βέβαιοι ότι και ο φετινός Ραδιομαραθώνιος θα στεφθεί με επιτυχία και θα πετύχει τους στόχους του. Θα θέλαμε ως Κυπριακές Αερογραμμές να συγχαρούμε τους εμπνευστές του εξιέπαινου αυτού θεσμού, όπως και τους υπόλοιπους χορηγούς”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024