Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠλούσια δώρα σε μία βραδιά του Ομίλου της Lufthansa
Smart Fortwo Coupe, iΡad 3 και αεροπορικά εισιτήρια προς Βρυξέλλες για τρεις τυχερούς

Πλούσια δώρα σε μία βραδιά του Ομίλου της Lufthansa

Ο διαγωνισμός 'Be Smart – Be Winner' των εταιρειών Lufthansa και SWISS ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτυ και προσκλεκλημένους ταξιδιωτικούς πράκτορες και συνεργάτες του Lufthansa Group.

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι στο παραλιακό club restaurant Ακρωτήρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, με πολλή μουσική και χορό, έπεσε η αυλαία του διαγωνισμού “Be Smart – Be Winner” των εταιρειών Lufthansa και SWISS. Προσκλεκλημένοι ήταν ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκλεκτοί συνεργάτες του Lufthansa Group, που για χρόνια στηρίζουν με τις προσπάθειές τους τις εταιρείες του Ομίλου.

Ο διαγωνισμός “Be Smart – Be Winner’, που διενεργήθηκε με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011, έληξε στις 31 Μαρτίου 2012 και ήταν αποκλειστικά αφιερωμένος στα μέλη του lufthansaexperts.com.

Ο διαγωνισμός αναπτύχθηκε σε τρία στάδια κληρώνοντας πλούσια δώρα, ενώ ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη κλήρωση της βραδιάς: ένα Smart Fortwo Coupe, βαμμένο στα χρώματα των εταιρειών Lufthansa και SWISS. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης καθώς ο μεγάλος τυχερός είναι από ταξιδιωτικό γραφείο της συμπρωτεύουσας.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του διαγωνισμού της Austrian Airlines για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες αναδεικνύοντας τον τυχερό νικητή ενός iΡad 3. Επίσης, η Brussels Airlines προσέφερε έπειτα από κλήρωση, την ίδια βραδιά, ένα ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες, το δικό της ευχαριστώ στους συνεργάτες του Ομίλου.

O κ. Paulo Yoshikawa, γενικός διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, καλωσόρισε τους καλεσμένους και συνεργάτες του Ομίλου Lufthansa. “Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε στην ευχάριστη αυτή εκδήλωση τους επί σειρά ετών καλούς μας συνεργάτες. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τα μέλη του eΧperts για τη υποστήριξη τους και να ευχηθώ μια επιτυχημένη θερινή σεζόν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024