Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕταιρίες του ομίλου Easy Group θα δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια

Εταιρίες του ομίλου Easy Group θα δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια

Εταιρίες του ομίλου Easy Group θα δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια της αεροπορικής εταιρίας easyJet να αρχίσει δρομολόγια στην Κύπρο, ανακοινώθηκε πρόσφατα. Για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές […]

Εταιρίες του ομίλου Easy Group θα δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια της αεροπορικής εταιρίας easyJet να αρχίσει δρομολόγια στην Κύπρο, ανακοινώθηκε πρόσφατα. Για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στην Κύπρο, ο κ. Χατζηιωάννου είπε ότι πραγματοποιεί επαφές με Κύπριους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων, για να φέρει στην Κύπρο την Easy Car, που ασχολείται με ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε χαμηλές τιμές. Ο κ.Χατζηιωάννου εγκαινίασε στην Πάφο τα εγκαίνια του πρώτου Easy Internet Cafe του ομίλου Easy Group στην Κύπρο και δήλωσε ότι θα υπάρξει επέκταση και στις άλλες πόλεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024