Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Sabre Travel Network παρουσιάζει το Hotel Total Pricing

Η Sabre Travel Network παρουσιάζει το Hotel Total Pricing

Η Sabre Travel Network παρουσίασε στην Ευρώπη το νέο της πρόγραμμα με όνομα Hotel Total Pricing, που επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να παραθέτουν την τελική τιμή διαμονής για όλα τα […]

Η Sabre Travel Network παρουσίασε στην Ευρώπη το νέο της πρόγραμμα με όνομα Hotel Total Pricing, που επιτρέπει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να<...> παραθέτουν την τελική τιμή διαμονής για όλα τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν. Η τελική τιμή συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για τα τέλη ανάλογα με τις ημερομηνίες και όλους τους φόρους και τις πρόσθετες χρεώσεις. Μέχρι πρότινος οι πληροφορίες για τις τιμές περιορίζονταν στα βασικά τέλη των δωματίων.

Το προϊόν λανσάρεται στην Ευρώπη με την αλυσίδα ξενοδοχείων Supranational Hotels που έχει έδρα το Λονδίνο. Τα ξενοδοχεία Marriott, που εδρεύουν στην Αμερική, αποτέλεσαν τον εναρκτήριο συμμετέχοντα του προγράμματος νωρίτερα, αυτό το μήνα.

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή επίσης όσον αφορά τον τρόπο κράτησης για τους πράκτορες που είναι συμβεβλημένοι με τη Sabre. Το σύστημα απλά θα παρέχει τις συνολικές τιμές διαμονής, συμπεριλαμβανομένων και όλων των υποχρεωτικών έξτρα χρεώσεων επί των κανονικών τιμών. Ο πράκτορας θα βλέπει μια λίστα διαθεσιμότητας, με βάση τις τιμές, και το σύστημα θα προβάλει αναλυτικά τις εφαρμόσιμες υποχρεωτικές χρεώσεις.

Το Total Pricing θα εφαρμόζεται μόνο για τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η Supranational Hotels είναι η πρώτη Ευρωπαϊκής βάσης αλυσίδα ξενοδοχείων που θα συμμετέχει ενώ ήδη γίνονται συζητήσεις και με άλλες.

“Στόχος μας είναι πάντα να κάνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία ευκολότερη για όλους αυτούς, που εμπλέκονται στη διαδικασία”, ανέφερε ο διευθυντής εταιρικών πωλήσεων της Sabre, Hamish Broom. “Το να υπολογίσουμε την πραγματική τιμή διαμονής σε ένα ξενοδοχείο είναι συχνά δύσκολο. Το Hotel Total Pricing είναι ένα σπουδαίο εργαλείο παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες του χώρου και επιπλέον παραλείπει σημάδια εκνευρισμού για το ταξιδιωτικό κοινό.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024