Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρουσίαση του Διεθνούς Οργανισμού Αθλητισμού και Τουρισμού για την Ειρήνη και την Ευημερία

Παρουσίαση του Διεθνούς Οργανισμού Αθλητισμού και Τουρισμού για την Ειρήνη και την Ευημερία

Την Δευτέρα, 22 Απριλίου και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο “Γιάννος Κρανιδιώτης” του Υπουργείου Εξωτερικών, παρουσία Ελλήνων και ξένων ανταποκριτών, ενημέρωση από τους Υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, και Τουρισμού, […]

Την Δευτέρα, 22 Απριλίου και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο “Γιάννος Κρανιδιώτης” του Υπουργείου Εξωτερικών, παρουσία Ελλήνων και ξένων ανταποκριτών, ενημέρωση από τους Υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σχετικά με την κοινή τους πρωτοβουλία σύστασης του “Διεθνούς Οργανισμού Αθλητισμού και Τουρισμού για την Ειρήνη και την Ευημερία” (ISTO for P&P), ο οποίος  ιδρύεται με όραμα και στόχο την εδραίωση της ειρήνης και της ευημερίας, μέσα από τον τουρισμό και τον αθλητισμό. Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, η πρέσβης και πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εξάλειψη της Φτώχειας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, κα Young – shim Dho, καθώς και ο τέως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, Δρ. Taleb Rifai. Με το πέρας της ενημέρωσης, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Τουρισμού θα παρουσιάσουν την πρωτοβουλία “ΙSTO for P&P” και στους διαπιστευμένους στην Ελλάδα πρέσβεις ξένων κρατών.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024