Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔιακεκριμένοι Ρώσοι Κοσμοναύτες στο Creta Maris Beach Resort

Διακεκριμένοι Ρώσοι Κοσμοναύτες στο Creta Maris Beach Resort

Στις 15 Απρίλιου, το Creta Maris Beach Resort είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του δύο διακεκριμένους Ρώσους κοσμοναύτες, τον Αντόν Σκάπλεροφ και τον Σεργκέι Προκόπιεφ, […]

Στις 15 Απρίλιου, το Creta Maris Beach Resort είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του δύο διακεκριμένους Ρώσους κοσμοναύτες, τον Αντόν Σκάπλεροφ και τον Σεργκέι Προκόπιεφ, καθώς και τον εκπρόσωπο του Κέντρου Αεροδιαστημικής Ιατρικής της Ρωσίας Δρ. Μιχαήλ Ποτάποφ. Στην αίθουσα Apollo του Creta Maris Beach Resort πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Κέντρου Αεροδιαστημικής Ιατρικής της Ρωσίας και της εταιρείας διοίκησης του Spa του ξενοδοχείου Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions για την αποκατάσταση των Ρώσων Κοσμοναυτών στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ. Μιχαήλ Ποτάποφ, εκπρόσωπος του Κέντρου Αεροδιαστημικής Ιατρικής της Ρωσίας, και ο κ. Ζαχαρίας Χνάρης, επικεφαλής της Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας βάσει της οποίας η Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions αναλαμβάνει την αποκατάσταση των Ρώσων Κοσμοναυτών μετά την  επιστροφή τους από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στα κέντρα ευεξίας της. Μεταξύ άλλων, η συμφωνία περιλαμβάνει την τακτική επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την επιστημονική ενημέρωση για καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες, την ανταλλαγή πληροφοριών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της από κοινού υλοποίησης προγραμμάτων αποκατάστασης. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι εν ενεργεία Ρώσοι κοσμοναύτες Αντόν Σκάπλεροφ και Σεργκέι Προκόπιεφ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024