Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Νέο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Στο κέντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Θεσσαλονίκης άνοιξε το πολυτελές ξενοδοχείο “Minerva Premier”. Tο αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο, υπόδειγμα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους εκθεσιακούς χώρους της […]

Στο κέντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Θεσσαλονίκης άνοιξε το πολυτελές ξενοδοχείο<...> "Minerva Premier<.>".

Tο αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο, υπόδειγμα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους εκθεσιακούς χώρους της Θεσσαλονίκης, καθώς και τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της πόλης.

Tο ξενοδοχείο διαθέτει 34 δωμάτια, 2 σουίτες, cafe-bar, restaurant, business center, lobby lounge και αίθουσα επαγγελματικών συναντήσεων.

Προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και φιλοδοξεί να διαγράψει τη δική του διαδρομή στο xώρο της ποιοτικής φιλοξενίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024