Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤην Ελιάνα Κοκοτού τίμησαν τα “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”
Βραβεία

Την Ελιάνα Κοκοτού τίμησαν τα “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”

Η Ελιάνα Κοκοτού ιδιοκτήτρια των Elounda Hotels βραβεύθηκε με το βραβείο “Commitment to hospitality”.

Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ελούντα Α.Ε Ελιάνα Κοκοτού έλαβε το τιμητικό βραβείο “Commitment to hospitality” στην 11η απονομή των “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”.

Η γνωστή επιχειρηματίας αφιέρωσε την διακριση της αυτή στους δυο άνδρες της ζωής της, που την μύησαν στον μαγικό κόσμο του τουρισμού: τον πατέρα της Ηλία Σωτήρχο, ιδιοκτήτη του πρώτου πεντάστερου resort στην Ελλάδα, και στον σύζυγό της Σπύρο Κοκοτό, τον άνθρωπο με τον οποίο ανακάλυψαν και ανέπτυξαν την περιοχή της Ελούντας, δημιουργώντας μαζί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς πολυτελείας στην Μεσόγειο.

Στα ίδια απονομή βραβεύτηκε για άλλη μια φορά το Six Senses Spa της Ελούντα Α.Ε , ως το κορυφαίο σπα της Ελλάδας. Το βραβείο παρέλαβε η Έλλη Σουμάκη, Area Director της Six Senses Spas.

Η Ελούντα Α.Ε είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία των τριών υπερπολυτελών ξενοδοχείων: Elounda Mare, Porto Elounda και Elounda Peninsula. Του μεγαλύτερου Six Senses Spa στην Ευρώπη. Και των μοναδικών στην Ελλάδα εστιατορίων Il Borro Tuscan Bistro, The Ferragamo Dining Concept και Sumosan , Contemporary Japanese Cuisine.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023