Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΘερμή συμπαράσταση του MidEast στο λαό της Συρίας
Ανθρωπιστική αρωγή

Θερμή συμπαράσταση του MidEast στο λαό της Συρίας

Την αρωγή του στον συριακό λαό έδειξε έμπρακτα ο τουριστικός οργανισμός MidEast στέλνοντας ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο τουριστικός οργανισμός MidEast για άλλη μια φορά έδειξε την ευαισθησία του στο δοκιμαζόμενο λαό της Συρίας που μετά τον τρομερό σεισμό, έχει να αντιμετωπίσει και τον πόλεμο στην ευρύτερη περιοχή. Έτσι έγινε πραγματικότητα η αποστολή της τελευταίας μεγάλης παρτίδας ειδών πρώτης ανάγκης στη Συρία που επλήγη από τον μεγάλο σεισμό και πρόσφατα από τον φλεγόμενο πόλεμο της περιοχής.

Η αποστολή έγινε με τις τελευταίες απευθείας πτήσεις του Φθινοπώρου προς την Δαμασκό, αποτελώντας μια αναγκαία χείρα βοηθείας στον πολύπαθο συριακό λαό.

“Η ευγνωμοσύνη μας και ιδιαίτερα η ευγνωμοσύνη του συριακού λαού για αυτή, την πολύ μεγάλη κινητοποίηση, θα είναι παντοτινή, προσβλέποντας σε έναν καλύτερο κόσμο, όπου το φως θα υπερνικήσει το σκοτάδι”, τονίζει η ανακοίνωση της εταιρίας και ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την ανθρωπιστική πράξη, μεταξύ των οποίων σύλλογοι νοσοκομείων, ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία, την εκκλησία, αλλά και απλούς ιδιώτες που στάθηκαν αρωγοί.

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρονται ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Eyad Sleem, υπεύθυνο της Free Bird Company, την Air Meditterranean, την Goldair, τον Ghassan Sheety, τον γενικό διευθυντή της Middle East Airlines, αλλά και τη Συριακή Πρεσβεία, που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δε θα μπορούσε να γίνει η μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024