Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤην καλύτερη σουίτας της Αθήνας ψήφισε το Elite Traveler

Την καλύτερη σουίτας της Αθήνας ψήφισε το Elite Traveler

Την καλύτερη σουίτα της Αθήνας ως Ολυμπιακή Πόλη ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού Elite Traveler. Πρώτη, ανάμεσα στις πρώτες, αναδείχθηκε η Royal Suite του Grand Resort Lagonissi στην ειδική έκδοση […]

Την καλύτερη σουίτα της Αθήνας ως Ολυμπιακή Πόλη ανέδειξαν οι αναγνώστες του περιοδικού<...> Elite Traveler. Πρώτη, ανάμεσα στις πρώτες, αναδείχθηκε η Royal Suite του Grand Resort Lagonissi στην ειδική έκδοση (Μαΐου /Ιουνίου) του Αμερικανικού περιοδικού που κυκλοφόρησε τώρα και είναι αφιερωμένη στην Αθήνα ως Ολυμπιακή Πόλη 2004.

Έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα στις καλύτερες σουίτες όλων των μεγάλων ξενοδοχείων της ελληνικής πρωτεύουσας, οι αναγνώστες και οι συντάκτες του Elite Traveler, επέλεξαν τη Royal Suite του Grand Resort Lagonissi ως την καλύτερη της Αθήνας για το 2004 στο ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού με τίτλο: “ΑΘΗΝΑ: Οι καλύτερες σουίτες στην Ολυμπιακή Πόλη”.

Όπως είναι γνωστό το Elite Traveler αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα περιοδικά ταξιδιών και life style στην Αμερική, που απευθύνεται σε υψηλότατου οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου αναγνώστες, οι οποίοι ξεπερνούν τις 500.000 σε ολόκληρο τον κόσμο.

” Κάθε τιμητική διάκριση για τα ξενοδοχεία του Ομίλου Helios Hotels & Resorts, είναι μία ακόμη επιβράβευση για την προσπάθειά μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, τιμώντας τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο” δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Αλέξης Κοιμήσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024