Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα γραφεία του ομίλου Helios Hotels and Resorts στο εξωτερικό

Νέα γραφεία του ομίλου Helios Hotels and Resorts στο εξωτερικό

Το ταξίδι της για το 2007 σε Ινδία, Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Kίνα, Αμερική και Κύπρο έχει ήδη ξεκινήσει η ομάδα πωλήσεων του Grand Resort Lagonissi […]

Το ταξίδι της για το 2007 σε Ινδία, Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Kίνα, Αμερική και Κύπρο έχει ήδη ξεκινήσει η ομάδα πωλήσεων του Grand Resort Lagonissi με επικεφαλή τον Γενικό Διευθυντή<...>του ομίλου Helios Hotels and Resorts, κ. Αλέξιο Κοιμήση, έχοντας σε κάθε ταξίδι ως στόχο την καθιέρωση της Αθήνας ως ιδανικό προορισμό διακοπών.

Παράλληλα, ο όμιλος Helios Hotels and Resorts συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσεται στο εξωτερικό, δημιουργώντας νέα γραφεία στη Ρωσία, Αγγλία, Γερμανία, Ρουμανία, Αμερική αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προβάλλοντας κατά αυτό τον τρόπο την Ελλάδα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Επίσης, ο όμιλος έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα έντυπα επικοινωνίας, μέσω των οποίων θα διανέμεται ένθετο αφιέρωμα για το Grand Resort Lagonissi.

Στα άμεσα πλάνα του ομίλου είναι και η επικείμενη συνεργασία με το BBC World για 56 ημέρες, με σύνολο 1.200 διαφημιστικών spot, που θα καλύπτουν τις περισσότερες χώρες. Η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια πρόκειται να ακολουθεί τα προωθητικά spot του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο BBC, ισχυροποιώντας την προβολή της Ελλάδας παγκοσμίως.

Όπως δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του Group, κ. Κοιμήσης, «όλες οι αγορές πρέπει να είναι ανοιχτές, όλες οι αγορές πρέπει να αποτελούν στόχο για εμάς που ζούμε σε μια χώρα με βασική πηγή εισοδημάτων από τον τουρισμό, στοχεύοντας στους επισκέπτες που αναζητούν υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας κατά τη διαμονή τους».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024